Waarom gaan wij massaal op vakantie naar Turkije?

Home  /   Waarom gaan wij massaal op vakantie naar Turkije?

Turkije is een prachtige plek voor mensen die willen ontspannen. Er zijn veel vakantie plekken in dit land met een heel schilderachtig uitzicht met romantische accenten. Turkije is zeer rijk aan cultuur en tradities. Het land was in staat om een gelijke tred te houden ondanks de invloed van de moderne wereld en het biedt eigenlijk wereldklasse activiteiten aan voor mensen met verschillende verwachtingen en levensstijlen. Vanwege dit, blijft Turkije, net als Egypte, populaire over de hele wereld voor meer dan twee decennia al op basis van het aantal toeristen die daar per jaar op vakantie gaan.

Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die van en naar Turkije vliegen. Dit maakt het zo toegankelijk. U kunt ervoor kiezen om aan te komen in Istanbul, Izmir, Ankara en Anatalya.

HalalHotelz.com bieden top-deals aan van Halal hotels die inclusief maaltijden en accommodatie zijn. Turkije heeft veel mooie en romantische vakantie plekken en een auto huren is verstandig, zodat geen vakantietijd verspilt met openbaar vervoer. De ontzagwekkende stranden zijn ook ideaal voor familie uitjes. De zon, de kristalachtige zee en het tropische weer passen perfect bij uw vakantie en het land is echt een goede ontsnapping uit het Europees koud klimaat. U zult u zich nooit vervelen als u in Antalya en Marmaris bent, want ze hebben een zeer actieve nachtleven, weelderige resorts en vriendelijke mensen.

Als u toevallig naar Istanbul gaat (dat is de grootste stad van Turkije) zult u beroemde bezienswaardigheden, zoals het Topkapi Paleis, de Blauwe Moskee, de Aya Sophia en de Bazaar zien. Als u wilt ontspannen in de stad, is het leuk om de restaurants, cafés, bars, bioscopen, enz. te bezoeken in Nisantasi. Deze plaats in Istanbul heeft ook een aantal winkels die leuke items te verkopen. Ook in deze stad vind u onze Islamitische hotels waar geen alcohol wordt geschonken en natuurlijk al het eten Halal is. 

Voor een persoon die wil gaan om te ontspannen, kan hij of ze een dag doorbrengen in een Turks badhuis op een van de vele stranden die toegankelijk zijn voor toeristen. Als iemand hun artistieke kant wilt uitdrukken, zijn er veel verschillende musea die men kan bezoeken, u kunt ook gewoon rond lopen om de stad bewonderen. Geniet van de fraaie architectuur van de stad, de vele unieke gebouwen, zowel nieuw als oud. Voor iemand die bijvoorbeeld van eten houdt, herbergt Istanbul enkele van de beste gerechten in het land, en is vooral bekend om haar zeevruchten. Daarnaast zijn er veel clubs, cafés en pubs met zowel dj's en live muziek voor iemand die het nachtleven van Istanbul wil ervaren.

Een andere toeristische attractie in de stad is te vinden in Bagtat Street. Dit is een historische plek waar verschillende culturen van de andere landen in Azië, waaronder Turkije vitrines voorkomen. Wanneer u deze locatie gaat bezoeken, zorg ervoor dat u een toeristische gids hebt. Anders zou je uiteindelijk niet heel veel van Turkije zien. De landschappen en bezienswaardigheden zijn heel erg adembenemend en zeer historisch. Het is net alsof een kijk in het verleden neemt. Dus als u de schoonheid van Turkije wilt verkennen, maak dat dit heel snel in de planning komt te staan en maak gebruik van een huurauto in Turkije om zoveel mogelijk te kunnen zien tijdens uw vakantie. Het is zeker de moeite waard. Kijk ons uitgebreid aanbod aan Halal resorts, hotels en villa's in verschillende badplaatsen zoals Alanya en Antalya. Halal Hotels in Turkije