MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Meest flatteuze vrouwenkleding

GB-Waardering

De meest flatteuze kleding voor vrouwen, volgens vrouwen uit het echte leven
 

Het begon allemaal met een simpele broek. We plaatsten een tijdje geleden een bericht over dit kledingstuk en de reacties waren zo enthousiast, dat het ons aan het denken zette: waarom niet de meest vleiende dingen opzoeken in een hele reeks categorieën. Dat hebben we nu in dit stuk gedaan: Welkom bij de meest flatteuze kledingstukken voor de vrouw.

We kunnen allemaal verschillende smaken hebben, verschillende mensen die we willen aantrekken en verschillende dingen die we willen uiten door hoe we eruit zien en wat we dragen, maar een feit over aankleden verenigt ons allemaal: we willen gewoon ons goed voelen. Dus spraken we met echte vrouwen over hun meest vleiende stukjes in de hoop dat jij ook de sport-bh zult vinden die perfect je borsten bevat, die sexy sleutelbeen onthullende top, en die booty-shaping jeans die je precies de juiste pasvorm geeft. hoeveelheid trots om het huis met vertrouwen te verlaten.


De zachtste, meest sexy, stretchiest crop top
 

Deze top kan gaan van lekker hangen op de bank tot dragen om uit te gaan in de stad. Het is letterlijk de zachtste en meest sexy crop top die ik heb. Ik draag het elk weekend met Lululemon-legging. Ik ben een curvy meisje en het is geen superdunne crop-top, hij zit gewoon perfect boven de heupen. Het is ook rekbaar, dus als je het leuk vindt om te eten zoals ik, geeft het absoluut na een big-ass brunch.


De sleutelbeen accentuerende blouse


Ik draag dit eigenlijk altijd wanneer ik een formele gebeurtenis heb, totdat er genoeg mensen zijn die er aan denken dat dit alles is wat ik ooit draag. Ik heb het gedragen aan gala's, verlovingsfeestjes, verjaardagsfeestjes, liefdadigheidsevenementen, letterlijk overal. Ik hou ervan omdat ik denk dat mijn schouder-sleutelbeen situatie behoorlijk sexy is, maar ik ben niet zo lekker in mijn armen. De mijne is eigenlijk niet op beide schouders, maar dit is nog steeds de perfecte manier om mijn beste eigenschappen te benadrukken zonder de aandacht op mijn ergste te vestigen. Het is ook zwart, dus hallo, veelzijdigheid!

 

De langwerpige kokerrok

Ik kocht deze jersey kokerrok afgelopen zomer en droeg het de hele tijd om te werken, en ook meer casual. Het is jersey – zo lichtgewicht – wat groot is in de zomer. Het leek op mijn warme-weersequivalent van zwarte skinny jeans! Ik droeg het zo veel dat ik een nieuwe nodig heb – het begon doorzichtig te worden. Ik heb het in het zwart, maar ik wil in andere kleuren investeren.


De dagelijkse primer die eigenlijk een uitkomst is

Nou, ik verlaat het huis niet zonder Stila Illuminating beauty balm toe te passen. Een visagist raadde het me vier jaar geleden aan, en ik gebruik het sindsdien altijd. Deze BB-crème geeft je een geweldige glans en is een perfecte basis onder make-up of wordt alleen gedragen, voor die dagen dat je je lui voelt.


De superbeveiligde sport-bh

Ongeveer vijf jaar geleden heb ik een New Balance-sportbeha gestolen van mijn vriendin die mijn borsten er alleen maar plat en mooi uit laat zien, en ik ben er helemaal weg van. ik draag hem heel vaak en niet alleen voor het sporten.

Article Statistic
Posted in : Mode en Kleding
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Meest flatteuze vrouwenkleding

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

januari 2018
M D W D V Z Z
« dec   feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact