Partytent

Home  /   Partytent

Partytentenshop is de online webwinkel voor kwaliteits- Easy Up PartytentenFeesttenten en Tunnelkassen.

Onze partytenten kunnen opgedeeld worden in twee soorten: de Easy Up, opvouwbare partytent en de buizenvariant, die u zelf in elkaar moet zetten.

Alle Easy Up partytenten hebben een waterdicht polyester tentdoek (geen plastic!) en worden gratis geleverd inclusief alle zijwanden en een draagtas. De buizenvariant heeft een plastic waterdicht dakdoek en is een voordelig alternatief voor uw feestje of bbq! Onz Easy Up partytenten zijn verkrijgbaar in de maten 2×2, 2.5×2.5, 3×3, 4.5×3 en 6x3mt en zijn erg eenvoudig op te zetten . Sinds een aantal jaren hebben we tevens onze eerste zeshoekige partytent te koop met een doorsnee van 3.5 meter. Koop een partytent. Net even anders, veel ruimte en nog opvouwbaar ook! Behalve voor feestjes en bbq’s zijn onze partytenten ook zeer geschikt voor evenementen, markten en braderieën. Bij Partytentenshop bent u niet alleen voor kwaliteit Easy Up Partytenten aan het goede adres!