Hay Online Winkel

Home  /   Hay Online Winkel

Hay Online Winkel

HAY Online Winkel is de officiële webwinkel van HAY. Het Deense design merk HAY is pas sinds 2002 opgericht, maar we mogen met trots zeggen dat HAY ondertussen al een berucht en populair merk is in design wereld, zo ook in Nederland. Deense meubels uit de jaren ’50 en ’60 zijn een grote inspiratiebron geweest bij het opzetten van HAY. Het koppel Rolf en Mette Hay werken samen met zowel gevestigde als nieuwe internationale ontwerpers, zoals Hee Welling, Jakob Wagner en Scholten & Baijings. De belangrijkste uitgangspunten in het ontwerpproces zijn duurzaamheid en hoge kwaliteit tegenover betaalbare prijzen.

Het ruime assortiment van HAY heeft een uniek, herkenbaar, bijzonder en functioneel karakter. Comfortabel wonen, werken of slapen? Je bent bij ons aan het juiste adres!

Je bent van harte welkom in één van de twee HAY winkels in Nederland. In HAY Amsterdam en HAY Rotterdam laten wij een mooie selectie zien. Ook online bieden we de gehele collectie aan van design meubelsaccessoires en verlichting!