DaanAuctions

Home  /   DaanAuctions

DaanAuctions

Daanauctions is een van de grootste speler op de Benelux markt. Een modern online veilinghuis en taxatiespecialist, bekend om zijn full service dienstverlening.
 
DAAN organiseert momenteel meer dan 600 veilingen per jaar en heeft door de jaren heen in zijn vakgebied een grote expertise opgebouwd.
 
DAAN is gespecialiseerd in het veilen van gebruikte activa en fungeert als intermediair tussen opdrachtgever en koper. Met een doordachte marketingstrategie en een gemiddelde van 3,3 mln. pageviews per maand, garanderen we maximale exposure voor de inboedelveilingen van onze opdrachtgevers.
 
DAAN doet dit met een meer dan 20 man sterk team. Echte specialisten die zorgen voor een prettige samenwerking.
 
DAAN staat niet alleen bekend om zijn hoogwaardige ICT-oplossingen, maar ook om zijn heldere afspraken en transparante manier van werken. In het team van DAAN werken hoogopgeleide mensen, die garant staan voor een gebruiksvriendelijke en inzichtelijke procesvoering.
 

Internationaal.

DAAN groeit snel. Inmiddels heeft dit zich ook vertaalt in expansie naar het buitenland.
Met vestigingen in België en Ierland is de eerste stap buiten Nederland gezet.
 
DAAN onderscheidt zich van andere online veilinghuizen door:
  • Vernieuwende ICT
  • Gebruiksvriendelijke en inzichtelijke procesvoering
  • Service van begin tot eind
  • Field Experts met erkende kwalificaties
  • Team van hoogopgeleide mensen

 

DAAN streeft naar een zo hoog mogelijke opbrengst voor zijn klanten, tegen een minimaal risico. Daarbij staan transparantie en open en eerlijk zaken doen hoog in het vaandel. Opmerkelijk is dat dit binnen de veilingmarkt niet vanzelfsprekend is. Maar wel bij DAAN.
 
Het behalen van een goed resultaat – voor zowel de opdrachtgever als de koper – is immers sterk afhankelijk van de mate waarin het risico voor de partijen wordt geminimaliseerd. Dat kan volgens ons alleen door openheid van zaken en een heldere procesvoering.
 
De transparantie van DAAN komt o.a. tot uiting via de persoonlijke inlogaccount: opdrachtgevers kunnen via de website hun veiling continu volgen. Daarnaast accepteren wij geen zogenaamde ‘return deals’.
 
Intelligent, transparant en snel.
 
De intelligente oplossingen van DAAN hebben als doel de transparantie en de snelheid van het veilings-proces te verhogen. Wat resulteert in een reële opbrengst, tegen minimale risico’s.
 
De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website – gecombineerd met een strategische marketingcommunicatiemix – stelt DAAN in staat om activa te verkopen aan de hoogste bieder, in een bijzonder kort tijdsbestek.
 
Het team van DAAN werkt continu aan de ontwikkeling en verbetering van de processen en biedt daardoor altijd de nieuwste ICT-oplossingen.
 
DAAN hanteert een termijn van maximaal zes weken; binnen deze periode is de verkoop gegarandeerd afgerond!
 

Duidelijkheid

 
Samen met het Nederlands Normalisatie Instituut is DAAN een NEN-norm aan het opzetten. Hierin worden de structuur van de organisatie, de ‘skill set’ van medewerkers, de controle op geldstromen en de kwaliteitseisen van de gebruikte systemen beschreven.
 

Veiligheid

 
Ook goed om te weten: DAAN maakt gebruik van een Stichting Beheer Derdengelden. Dit staat garant voor een veilige en adequate financiële afhandeling van de verkopen.