Josselin’s Catering Utrecht

Home  /   Josselin’s Catering Utrecht

Catering Utrecht

Heeft u iets te vieren in Utrecht of organiseert u een evenement waar u catering bij zoekt? Josselin’s Catering heeft ruim 15 jaar ervaring in het cateren van allerlei kleine tot grote feesten en gelegenheden. Kies bij ons uit een uitgebreid catering aanbod in de vorm van hapjes, buffetten, dranken, feesttenten, toebehoren en een feestelijke aankleding. Wat u ook wenst voor uw gelegenheid in Utrecht, Josselin’s Catering regelt het.

Wij verzorgen de catering tot in detail

Binnen ons team werken wij met enthousiaste en ervaren mensen. Zij staan voor u klaar in Utrecht als het gaat om catering op maat. U heeft de keuze uit talloze hapjes, gerechten, buffetten, drankjes en een sfeervolle aankleding. Voor een complete catering maakt u gebruik van onze ervaren bedieningsmedewerkers. Zij zorgen ervoor dat u en uw gasten niets tekort komen.

Feest of event op locatie in Utrecht

Organiseert u een feest of event op locatie in Utrecht of in de nabijgelegen plaatsen als Bilthoven, Maarssen, Zeist, Nieuwegein, Houten, Montfoort en Woerden? Wij hebben alles in huis. Van mooie feesttenten, servies, statafels en sanitaire voorzieningen, tot de aankleding met verlichting en passende decoratie. Wat uw wensen ook zijn, u rekent bij Josselin’s Catering altijd op hoge kwaliteit producten en een persoonlijke service.