Liber Technische Dienstverlening

Home  /   Liber Technische Dienstverlening

Liber Technische Dienstverlening heeft zich gespecialiseerd in het uitzenden van deskundig, flexibel technisch personeel.

Naast de technische branche hebben wij ons ook toegelegd op het uitzenden van (Britse) Greenkeepers voor de golfbanen sector onder de naam Liber Greenkeeping.
Ons team van Liber maakt door gedrevenheid, flexibiliteit en de ondernemende instelling net dat verschil, waardoor u zich als klant serieus genomen voelt. Wij luisteren graag naar u en uw wensen, zodat we gezamenlijk een oplossing kunnen vinden voor uw personeelsvraagstuk.

Missie

 

Onze visie is dat wij de markt willen bedienen met kwalitatief, goed opgeleid en vakbekwaam personeel. Dit willen wij bewerkstelligen door middel van een goede relatie met zowel onze opdrachtgevers als onze flexkrachten. Wij vinden het belangrijk om onze kwaliteiten te kunnen waarborgen. Daarom kiezen we ervoor een kleinschalige, flexibele doch deskundige marktspeler te zijn. Op deze manier kunnen wij u de persoonlijke aandacht geven die u verdient.