Werken in Eindhoven?

Home  /   Werken in Eindhoven?

Op zoek naar een nieuwe baan? Maar ziet u door de bomen het bos niet meer of zijn alle interessante werkgevers ver van huis? Neem dan eens een kijkje op de vacaturesite van Zuidoost-Brabant Werkt! MKB Eindhoven streeft ernaar om werkzoekenden en werkgevers in de regio van Zuidoost-Brabant aan elkaar te verbinden. Dus zoek je vacatures in Eindhoven en omstreken? ZOBwerkt!

Dicht bij huis werken

MKB Eindhoven snapt dat vrijwel iedereen een voorkeur heeft om dicht bij huis te werken. Dit scheelt enorm veel reistijd en misschien zelfs een verhuizing. Daarom is er een vacature-site gestart met meer dan 400 vacatures in de regio Eindhoven. Iedereen kan hier terecht, hoogopgeleid, geen opleiding, jong en oud, met of zonder beperking. Er wordt hard aan gewerkt om het vacature-aanbod zo groot en divers mogelijk te houden.

Vacaturecafé

We website zelf blijft natuurlijk een digitale omgeving. Wel zijn er veel mogelijkheden. Je kunt een alert instellen zodat alle vacatures die aan je voorwaarden voldoen automatisch in je mailbox terecht komen, je kunt je CV uploaden en een eigen profiel aanmaken. De echte kracht achter ZOBwerkt! Is toch wel het vacaturecafé. Regelmatig wordt deze bijeenkomst georganseerd om echt met elkaar in te contact te komen. Per keer komen er meer dan 50 werkgevers die gezamenlijk rond de 200 banen aanbieden. Daarbij worden er ook nog workshops georganiseerd om werkzoekenden te ondersteunen bij het vinden van een baan. Denk hierbij aan workshops over presenteren of het updaten van je CV.