Taxi Service Venlo

Home  /   Taxi Service Venlo

Taxi Service Venlo bied verschillende vervoers mogelijkheden per taxi met als standplaats Venlo. We kunnen taxi vervoer aanbieden van en naar Venlo en omgeving, ons werk gebied is Noord Limburg. Alle taxi's zijn van het merk Mercedes-Benz, type E 200. Standaardkleur voor de taxi's is grijs-metallic.

Taxi Service Venlo staat voor eerlijk taxivervoer van hoge kwaliteit. Voor vaste klanten kunnen we speciale tarieven afspreken. Ook kunt u gebruik maken van onze Taxi Service Venlo Kortingspas. Vraag de Kortingspas aan. Reserveer uw taxi tijdig of neem contact met ons op. voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen via http://www.taxiservicevenlo.nl 06-23036663 of via het mail info@taxiservicevenlo.nl