MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Taxi Service Venlo

GB-Waardering

Taxi Service Venlo bied verschillende vervoers mogelijkheden per taxi met als standplaats Venlo. We kunnen taxi vervoer aanbieden van en naar Venlo en omgeving, ons werk gebied is Noord Limburg. Alle taxi's zijn van het merk Mercedes-Benz, type E 200. Standaardkleur voor de taxi's is grijs-metallic.

Taxi Service Venlo staat voor eerlijk taxivervoer van hoge kwaliteit. Voor vaste klanten kunnen we speciale tarieven afspreken. Ook kunt u gebruik maken van onze Taxi Service Venlo Kortingspas. Vraag de Kortingspas aan. Reserveer uw taxi tijdig of neem contact met ons op. voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen via http://www.taxiservicevenlo.nl 06-23036663 of via het mail info@taxiservicevenlo.nl

 

Article Statistic
Posted in : Vervoer en transport
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Taxi Service Venlo

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

mei 2017
M D W D V Z Z
« apr   aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact