MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Pepermunt laten bedrukken

GB-Waardering

Ben je van plan om pepermuntjes als promotiemateriaal gebruiken? Giftsware.nl is een grote aanbieder van relatiegeschenken en het bedrukken van deze geschenken. Voor pepermunt met opdruk ben je bij Giftsware.nl aan het goede adres. Giftsware heeft een uitgebreid aanbod waar je uit kunt kiezen. De ademsnoepjes zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen.

Opties03

Enkele mogelijkheden zijn het laten bedrukken van verpakkingen, doordrukverpakkingen, doosjes, blikjes en potten. Giftsware biedt deze artikelen aan tegen een scherpe prijs. Bovendien staat service op maat voorop en je kunt een offerteaanvraag doen. Je kunt ook gelijk bestellen door de gewenste druktekst en kleuren door te geven.

Pepermunt met bedrukte verpakking bedrijfslogo

Waarom kiezen voor promo pepermunt?

Promo pepermunt zou overwegen kunnen worden als relatiegeschenk, omdat het in verschillende situaties bruikbaar is. Deze verfrissende snoepjes kunnen bijvoorbeeld van pas komen als jouw relatie een belangrijke afspraak of een vergadering heeft. Hij of zij wilt natuurlijk geen slechte indruk maken door te verschijnen met een onfrisse adem.

Door pepermunt te laten bedrukken, zal de relatie jouw bedrijfsnaam zien als hij of zij een verfrissend ademsnoepje nodig heeft. Het is daarnaast compact en gemakkelijk om weg te geven. Je kunt daarom ook bedrukte pepermuntjes uitdelen op beurzen of evenementen. Bij relatiegeschenken groothandel Giftsware.nl kun je verschillende varianten vinden die passen bij elke gelegenheid.

Article Statistic
Posted in : Cadeau
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Pepermunt laten bedrukken

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

mei 2017
M D W D V Z Z
« apr   aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact