MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Release Academy

GB-Waardering

Bent u op zoek naar een zaal in de omgeving van Zoetermeer? Of wilt u een leuk uitje plannen met uw vriendinnen? Dan is Release Academy een uitstekende locatie! Hier kunt ongestoord uw bruiloft vieren, maar ook jubileums op het werk of een zilveren bruiloft. Het is mogelijk om catering bij in te huren of zelf uw eten en drinken mee te nemen.

Naast de zaalactiviteiten is het ook mogelijk om diverse paaldans cursussen te volgen. DIt is bijvoorbeeld zeer leuk als vrijgezellenuitjes. Zoetermeer heeft een centrale ligging in de omgeving van Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Bij ons kunt u gratis parkeren. Bent u benieuwd naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Article Statistic
Posted in : Vrije tijd en Hobby
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Release Academy

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

april 2017
M D W D V Z Z
« mrt   mei »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact