Welk Microsoft Office 365-pakket past bij jou?

Home  /   Welk Microsoft Office 365-pakket past bij jou?

 

Wil jij ondernemen in de cloud met Microsoft Office 365? Dan kom je direct voor keuzes te staan. Want welk pakket past nu eigenlijk bij jouw wensen en jouw organisatie? En waar kun je Office 365 het beste aanschaffen? In dit artikel geven we antwoord op deze vragen en helpen we je het Office 365-pakket te kiezen dat bij jouw onderneming past.

Dé 3 pakketten voor mkb’ers en zzp’ers

Of je Office 365 nu privé of zakelijk wilt gebruiken, en of je nu een multinational of zzp’er bent; voor iedere doelgroep heeft Microsoft een passend Office 365-pakket. Als ondernemer heb je dus veel om uit te kiezen.

Voor de meeste zzp’ers en mkb-bedrijven zijn de pakketten Business Essentials, Business of Business Premium een logische keuze. Met deze 3 kun je namelijk eenvoudig waar en wanneer je wilt samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers. En niet geheel onbelangrijk: je kunt ook je domeinnaam aan deze Office 365-pakketten koppelen. Zo kun je mailen met je eigen domeinnaam. Wel zo handig!

Welke functies vind ik belangrijk?

Als je wilt weten welk pakket het beste past bij jouw onderneming, vraag jezelf dan af wat jij belangrijk vindt. Stel jezelf vragen als: Wil ik snel en goed kunnen samenwerken met collega’s? Wil ik documenten kunnen aanpassen op mijn tablet, smartphone én laptop? Of heb ik een professionele, online vergadermogelijkheid nodig zoals Skype voor Bedrijven? Als je weet wat voor jouw onderneming belangrijke functionaliteiten zijn, kun je op basis daarvan je pakket kiezen.

Zelf aan de slag met Office 365?

Wil jij ook ondernemen in de cloud? Bij Hostnet heb je de keuze uit verschillende Office-pakketten waarmee je direct aan de slag kunt. Ontdek welk pakket bij jouw onderneming past: www.hostnet.nl/online-werken/microsoft-office-365.