Portucasa Vakantiehuizen

Home  /   Portucasa Vakantiehuizen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Portugal? Dan bent u bij Portucasa aan het goede adres, voor de regio Algarve zoeken wij continu naar de mooiste vakantiehuizen met de beste ligging in Portugal. Ons assortiment varieert van leuke vissershuizen aan zee tot grote familiehuizen of bent u op zoek naar een vakantiewoning met een golfbaan? Zelfs daarover beschikken wij bij Portucasa.  Om een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden in de regio Algarve, kijken wij naar de wensen van de klant en passen dat aan in ons assortiment. Hierdoor beschikken wij over een breed aanbod voor elke soort vakantie. Portugal is niet alleen een aangenaam vakantieland voor de zomer maar ook voor andere periodes in het jaar, om er even tussenuit te gaan.

4 seizoen vakantie in Algarve

De regio Algarve ligt in het zuiden van Portugal en is ingedeeld in 3 delen, West- Algarve, Oost-Algarve en Centraal- Algarve. Elk gebied heeft zijn eigen sfeer maar door heel Algarve bevinden zich gezellige culturele evenementen in de dorpjes en historische overblijfselen. Op diverse plekken aan de kust van Algarve is er sprake van een waddengebied, dat bij vloed overstroomt en hierdoor diep genoeg is om in te varen. Het water heeft dan ook een aangename temperatuur want zelfs in de winter is het gemiddelde zeewatertemperatuur nog 15 ⁰C. Algarve is door het zachte klimaat ook erg geschikt voor mensen die de winter liever overslaan en hiervoor graag naar een warmer land willen.

Voordelen van een vakantiehuis

Steeds vaker wordt er een vakantiehuis gehuurd in plaats van een hotel, een vakantiehuis is ook een zeer goed alternatief voor een hotelkamer. Zo heeft het diverse voordelen zoals de beschikking om zelf te kunnen koken, mogelijke airconditioning,  een eigen zwembad met altijd beschikbare ligbedjes. En een vakantiehuis kunt u zelf zo goedkoop mogelijk maken, gaat u met meerdere families of vrienden op vakantie kies dan voor een familiehuis, wel zo voordelig om de kosten te delen. Wij zorgen ervoor dat ons aanbod up-to-date is, dit doen we door regelmatig de eigenaren van onze huizen te bezoeken zo weten we wat we verhuren. Voor vragen waar wij geen antwoord op hebben kunt u altijd diegene spreken die het huis kent waar uw interesse ligt.

Portucasa Vakantiehuizen voor de mooiste vakantiehuizen in de Algarve in Portugal