Factoring

Home  /   Factoring
CS Factoring: meer werkkapital voor uw bedrijf
 
Verkoop uw facturen aan CS Factoring en verbeter uw liquiditeitspositie. Factoring voor MKB, ZZP en freelancers
 

Voor wie is factoring geschikt?

Laat betaalde facturen zijn één van de grootste ergernissen van ondernemers. Niet alleen kost het u veel tijd om klanten facturen te laten voldoen, maar dit kan er ook voor zorgen dat u in financiële moeilijkheden komt. Een geschikte manier om werkkapitaal te financieren en snel over uw geld te beschikken is factoring. Maar voor wie is factoring geschikt? CS Factoring maakt factoring mogelijk en bereikbaar voor zowel grotere bedrijven, het MKB en ZZP’ers. Zo kunt u eenvoudig en snel uw liquiditeitspositie verbeteren en zich in alle rust focussen op uw corebusiness en de groei van uw onderneming.

Hoe werken wij?

Onze werkwijze is eenvoudig en helder. Wanneer u ons uw facturen toestuurt, dan zorgen wij ervoor dat het factuurbedrag – met aftrek van het factorloon – binnen 24 uur op uw rekening wordt gestort.

  • Stuur uw factuur naar CS Factoring op het moment dat u deze naar uw klant verzendt.
  • Binnen 24 uur maken wij een percentage van het factuurbedrag aan u over.
  • Wij nemen het debiteurenbeheer van u over.
  • Uw debiteur betaalt het factuurbedrag direct aan CS Factoring.

Wanneer u gebruikmaakt van de diensten van CS Factoring houden wij u op de hoogte van de laatste stand van zaken. Daarnaast kunt u online ten allen tijde eenvoudig de status van uw factuur zien. Zo ziet u direct welke facturen wel en niet betaald zijn.