Incentive reis voor goed presterende werknemers

Home  /   Incentive reis voor goed presterende werknemers

Heb je een eigen bedrijf en is het wel eens tijd om je werknemers met een leuk uitje te verrassen? De meeste teamuitjes en bedrijfsfeestjes worden in eigen land gehouden, maar waarom eigenlijk? We gaan tenslotte ook met z’n allen elk jaar naar het buitenland op vakantie. Dus waarom niet met je werk een tripje naar de zon boeken? Het is de ideale manier om eens lekker te ontspannen en je collega’s in een hele andere setting te leren kennen.

GoMice is jouw reisbureau als het gaat om het boeken van een buitenlandse groepsreis. Wij verzorgen complete reizen voor teams of hele bedrijven. Denk hierbij aan de vlucht, overnachting, eten en entertainment. Voor diegene die het werk niet helemaal los kunnen laten tijdens de reis, zijn er voldoende faciliteiten om toch online te zijn en bereikbaar te blijven voor je klanten.

Daarnaast worden er ook congressen en events georganiseerd. Tijdens deze gebeurtenissen komen er vakspecialisten aan het woord. Je bent niet alleen aan het ontspannen, maar je leert ook nog eens een hele hoop.

Groepsreizen op maat

We hebben je al een klein stukje verteld over de reizen die we organiseren en de faciliteiten die erbij komen kijken. Dit betekent niet dat je een all-in reis boekt met een standaard programma. De reizen van GoMice worden per team of bedrijf op maat gemaakt. Zo past het helemaal bij jullie wensen. Wil je dus alleen naar een bepaald event of plan je liever de hele reis vol, geen probleem het is allemaal mogelijk.

Met je hele kantoor naar Barcelona

De meeste klanten kiezen ervoor om de zon op te zoeken. Een populaire bestemming voor teamuitjes of bedrijfsvakanties is Barcelona. Een bruisende mediterrane stad waar je heerlijk kunt eten, heerlijk op het strand kunt liggen en vooral voor de dames, zijn er uitstekende shopgelegenheden.

Ook andere bestemmingen zijn mogelijk

Uiteraard zijn er naast Barcelona veel meer mogelijkheden om een leuke buitenlandse groepsreis te boeken. New York, bijvoorbeeld. Ook een hippe stad waar je van alles kunt beleven en ontdekken tijdens de gezellige groepsreis. Al helemaal enthousiast geworden over een welverdiende reis met je collega’s? Neem dan vooral een kijkje op GoMice.nl voor meer informatie en boek je incentive reis voor goed presterende werknemers.