Raam kapot is niet leuk

Home  /   Raam kapot is niet leuk

Het is erg vervelend als je glasschade hebt. Glasschade betekend dat je onverwachte kosten hebt en daar zit niemand op te wachten. Naast de kosten is het ook erg vervelend dat je met een kapot raam zit. Een kapot raam moet worden afgesloten omdat het anders heel eenvoudig wordt om in te breken. Ook is het vervelend dat je niet meer naar buiten kan kijken. Daarnaast moet je alle rommel opruimen. Alles bij elkaar is een kapotte ruit iets waar niemand zin in heeft. 

Het verstandigste om te doen als er een ruit kapot is, is het bellen van een professionele glaszetter. Er is vaak wel een glaszetter beschikbaar die dezelfde dag nog langs kan komen. Dit betekend dat er dezelfde dag nog naar de schade kan worden gekeken. Het gat van de kapotte ruit kan dan in ieder geval dicht worden gemaakt. 

Een goede glasservice is erg fijn als je met een kapotte ruit zit. Het is daarom fijn als je niet te lang hoeft te wachten op het dubbel glas plaatsen. Als je wel lang moet wachten op het eerste bezoek van de glaszetter is het verstandig om het gat zelf te dichten. Het is namelijk niet leuk als het door het huis toch zonder dat je daar wat aan kan doen. Ook wil je inbraak voorkomen. Het dichtmaken van het gat is daarom het beste wat je kunt doen. 

Als tweede kan je dan het glas alvast opruimen. Het glas moet toch een keer worden opgeruimd en daar heb je de tijd voor tot het moment dat de glaszetter er is. Als de glaszetter niet dezelfde dag kan komen is dat erg vervelend en moet je wachten totdat hij komt. Tot die tijd ben je veroordeeld tot het kijken tegen het gedichte gat. Als de glaszetter klaar is ben je eindelijk van alle moeite af.