Gsm reparatie

Home  /   Gsm reparatie

GSM reparatie Antwerpen

Woont u in de buurt van Antwerpen en heeft u problemen met uw GSM, dan kunt u 6 dagen per week naar New Phone Repair voor een GSM herstellen. Bij deze repair zaak kunt u voor een spoedreparatie gaan.  New Phone Repair heeft zich namelijk gespecialiseerd in het razendsnel herstellen van allerlei merken en modellen GSM’s. Zij deinzen voor geen enkele GSM-reparatieklus terug, integendeel, zij halen alles uit de kast om uw GSM weer zo snel mogelijk te laten functioneren. Zij hebben alleen reparateurs in dienst die gediplomeerd zijn, deze monteurs hebben kennis van het reparatie vak en zijn hier enthousiast mee bezig. De medewerkers van new Phone Repair zijn klantvriendelijk en hebben serviceverlening hoog in het vaandel staan.

GSM reparatie: in Antwerpen zo gefikst

Zodra u de zaak van new Phone Repair binnenstapt merkt u meteen de klantvriendelijkheid van de medewerkers. Zij bespreken met u uw problemen met uw GSM en meten uw GSM door. Wat is het probleem aan uw GSM? Wifiproblemen of aansluiting connector, speakers stuk of scherm gebroken. De reparateurs hebben op alle GSM problemen een antwoord en leggen u uit hoe zij uw GSM probleem kunnen oplossen. Aan u de keus of u uw GSM achterlaat of weer mee naar huis neemt. Geeft u de opdracht voor een GSM reparatie, dan gaan de reparateurs meteen aan het werk. Van de meeste GSM’s liggen de onderdelen namelijk op voorraad. Zij gebruiken  voor ieder merk GSM de originele materialen, zodoende bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaande GSM reparatie. Op mijngsmreparatie.be kunt u meer lezen over deze service

GSM schermvervanging

Als door een valpartij uw GSM scherm gescheurd of gebroken is, dan plaatsen wij een totaal nieuw touchscreen op uw GSM. Deze schermreparatie is met recht een spoedreparatie, binnen een half uur staat u weer buiten met een glashelder scherm en functioneert uw GSM weer als vanouds. Op iedere GSM reparatie geven wij u een jaar garantie! Dus kom met uw defecte GSM naar New Phone Repair in Antwerpen, als u wilt gaan voor een deskundige betrouwbare herstelling aan deze GSM.

Kijk voor meer inofrmatie op iPhonereparatieshop.