Dé verhuisexpert van Beverwijk en omgeving

Home  /   Dé verhuisexpert van Beverwijk en omgeving

Verhuisbedrijf Joh. Post B.V. Beverwijk is jouw logistieke verhuispartner en is je graag van dienst in de regio Alkmaar, Beverwijk, Haarlem, Heemskerk en IJmuiden. Wij zijn experts in alle denkbaar mogelijke verhuizingen, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen bogen op ruim 70 jaar verhuiservaring en bieden onze klanten daardoor een breed scala aan verhuismogelijkheden:

 

·         woningverhuizingen

·         seniorenverhuizingen

·         bedrijfsverhuizingen

·         (geconditioneerde) inboedelopslag

·         keuken- en badkamertransport

·         speciaal transport

·         meubeltransport

·         woningontruiming

·         bedrijfsontruiming

 

Klanttevredenheid heeft onze hoogste prioriteit

Wat je verhuisverzoek ook is, wij nemen vooraf altijd eerst de tijd voor een kennismakingsgesprek met onze klant. Bij een verhuizing komen vaak diverse emoties kijken. Stress maakt daar meestal altijd onderdeel vanuit. Dit kan zijn omdat je het gevoel hebt zoveel te moeten regelen dat je het overzicht dreigt te verliezen, of omdat je als bedrijfsverantwoordelijke onder enorme tijdsdruk staat. Ook wanneer je door je persoonlijke situatie moet verhuizen maar eigenlijk niet wilt, kunnen de emoties hoog oplopen. Dit is precies de reden waarom onze vakmensen de nodige tijd nemen om de klant te leren kennen zodat er een vertrouwensrelatie ontstaat. Joh. Post B.V. streeft bij ieder verhuistraject naar de maximaal haalbare klanttevredenheid.

 

Verhuisketenregisseur

Wanneer we tot een overeenkomst zijn gekomen nemen wij al je verhuiszorgen weg. Onze tal van tevreden opdrachtgevers complimenteren ons dikwijls om onze flexibiliteit en professionaliteit. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen en daarin zijn we zeer succesvol. Daarbij bestaat een verhuistraject bij Joh. Post B.V. niet alleen uit een verplaatsing van A naar B. We zijn een logistiek verhuisketenregisseur, wat betekent dat we álle verhuisaspecten van begin tot eind professioneel verzorgen. Dit geeft onze klanten zoveel rust dat ze alle stress kunnen laten varen.

 

Onderscheidend door veelzijdigheid

Daar waar een regulier verhuisbedrijf zich met name focust op alleen de verhuizing, doet Joh. Post B.V. veel meer. Voor onze klanten zijn wij hun logistieke partner, wat betekent dat wij het verschil maken door onze veelzijdige dienstverlening. Zo is ons moderne wagenpark van alle transportmogelijkheden voorzien. Verder demonteren en monteren wij alle meubelen, sluiten wij al je apparatuur aan en bieden onze inrichtingsstylisten advies op maat voor jouw specifieke interieurmogelijkheden. Bovendien zorgen wij er voor dat je oude woning keurig netjes wordt achtergelaten door deze bezemschoon op te leveren en oude meubelen af te voeren.

 

Zakelijke verhuisservice

Naast onze veelzijdige verhuistrajecten voor particulieren, bieden wij ook onze zakelijke klanten een divers logistiek keuzepallet. Wij verzorgen voor fabrikanten van keukens en badkamers niet alleen veilige transporten, maar verrichten op de klantlocatie het nodige voorwerk zodat de planning van de installateurs naadloos in de onze overloopt. Ook verzorgt Joh. Post B.V. het verhuizen van complete machineparken, magazijnen, archieven en schakelkasten. Al onze specialisten komen met precies het juiste materieel om de bedrijfsverhuizing op een veilige en snelle manier te laten verlopen.

 

Zeker van een zorgeloze verhuizing met Joh. Post B.V.

Wanneer je voor je verhuizing voor Joh. Post B.V. Beverwijk kiest, dan kies je voor een geheel ontzorgd verhuistraject. Onze ervaring van ruim 70 jaar en onze professionele logistieke kwaliteiten ontnemen je alle verhuisstress. Hierdoor kun jij je focussen op kennismaking met je nieuwe buurt en waarborgen we voor bedrijven de continuïteit van de bedrijfsvoering, waarbij de verhuizing zelf een volledig verzorgde bijzaak is.