Biesbos sloep huren

Home  /   Biesbos sloep huren

Bootverhuur Drimmelen: Biesbosch Sloepen Verhuur

Zoekt u een goed en betrouwbaar adres voor bootverhuur in Drimmelen?

Wilt u een leuke relaxte buitendag meemaken, midden in de natuur van de Biesbosch? Wilt u samen met uw vrienden of gezin relaxen op de stranden van de Biesbosch?

Dan bent u bij Biesbosch Sloepen verhuur Drimmelen aan het juiste adres voor een fijne dag op het water in Nationaal Park de Biesbosch.

Wij, Biesbosch Sloepen Verhuur, zijn een bekende en gerenommeerde naam in Bootverhuur Drimmelen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van allerlei sloepen en boten.

Wij verhuren sloepen en boten voor 5 personen t/m 11 personen, van basic  tot deluxe.

Voor onze sloepen heeft u geen vaarbewijs nodig.

De sloepen van Biesbosch Sloepen Verhuur zijn allen nog geen 2 jaar oud. Zij zijn perfect onderhouden en zien er aantrekkelijk uit. De kussens in al onze boten zien er schoon en netjes uit. Ze worden schoon aangeleverd. U zult zich meteen thuis voelen in onze boten.

 

Een betrouwbaar adres voor bootverhuur Drimmelen: Biesbosch Sloepen Verhuur

 

Zoekt u naar bootverhuur Drimmelen of Biesbosch dan heeft u nu het adres gevonden waar u naar op zoek was: een betrouwbaar bedrijf voor bootverhuur Biesbosch, met goed onderhouden sloepen. Al onze sloepen en boten zijn zuinig in gebruik en makkelijk te navigeren. Tijdens uw boottocht in de Biesbosch krijgt u alle middelen mee voor een onbezorgde tocht door het water. Wij leveren u uiteraard allerlei verschillende routes door de wateren van de Biesbosch en geven u diverse tips voor een geslaagde boottocht door de Biesbosch. Afhankelijk van uw gezelschap tijdens de boottocht, klein of groot, jong of oud.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten, teambuilding, spelevaren, spel- en sportprogramma’s, familiefeestjes is Biesbosch Sloepen Verhuur de aangewezen partner. Het is uiteraard ook mogelijk bepaalde activiteiten tijdens het bootverhuur Drimmelen te combineren, wij ondersteunen u graag hierin.

 

 

Bootverhuur Drimmelen: Biesbosch Sloepen Verhuur, voor een leerzame dag!

 

Weet u dat Nationaal Park de Biesbosch het grootste zoetwaterdelta van Europa is, en dat u met onze sloepen hier gewoon door kunt varen? U zult verteld staan van het natuurleven dat u waarneemt tijdens uw Biesbosch botentocht. Wij raden u dan ook altijd aan tijdens uw boottocht Biesbosch een verrekijker mee te nemen.

Sloepen- en bootverhuur Drimmelen: Biesbosch Sloepen Verhuur, een klantvriendelijk bedrijf.

Wij zijn een servicegericht, enthousiast en klantvriendelijk bedrijf op het gebied van bootverhuur Drimmelen.

U kunt ons altijd bellen voor info m.b.t. mogelijkheden, ideeën, arrangementen en prijzen m.b.t. bootverhuur Drimmelen. U kunt ons bereiken op 06-33662043.

Onze medewerkers staan u graag te woord.