Tankpas vergelijken & aanvragen

Tankpas voor de ZZP'er

Onze website is gestart maart 2014. Waarom? Eigenlijk uit onvrede. Er was nergens een website te vinden met objectieve informatie over verschillende tankpassen. Daarom is onze missie om de beste tankpassen en tankcards te vergelijken en gratis advies geven voor onze bezoekers. Onze doelgroep is breed, maar richten ons met name op de ZZP'er.

Wat zijn uw voordelen?

+ Gemak
+ Geen bonnetjes bewaren 
+ Sluitende administratie
+ Een BTW factuur
+ Geld besparing
+ Overal tanken 
+ Parkeren, tol, carwash 

 

Brandstof dient de mens

Het aanbod van tankpassen varieert. Op dit moment vergelijken we drie beste passen uit de markt. Deze zijn geselecteerd op gemak, service en prijs, naast borg en contractduur. We leven in een drukke tijd en het hebben van een tankpas geeft gemak. De ene pas biedt meer diensten als de ander, maar dat is aan u!

Fossiele brandstoffen hebben geen monopolie meer. Duurzaamheid is ook in de auto industrie een hot topic geworden. Het elektrisch rijden heeft, mede door de overheid, een gigantische opmars gemaakt. Met de passen die op onze website staan kan elektrisch opgeladen worden bij 57 stations van FastNed.