MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Goedkoop een hotel boeken

GB-Waardering

Een hotel boeken kan tegenwoordig veel goedkoper dan je op het eerste gezicht zou denken. Een hotel kun je namelijk vrij gemakkelijk boeken door middel van vergelijkingssites en dergelijke. Toch adviseer ik in deze blog om dit niet te doen. Via dergelijke sites betaal je namelijk zonder het te weten al snel te veel voor een hotel. Een beter idee is om te boeken via een heel andere website, namelijk de hotel website zelf. Mensen denken hier vaak niet aan maar een hotel website moet goed geld betalen voor een boeking via vergelijkingssites. Dat is namelijk hun bestaansrecht. We zien tegenwoordig een trend van hotels die het heft in eigen handen nemen, nog wel op de vergelijkingssites staan, maar ervoor kiezen om kortingen aan te bieden op extraatjes. 

Hoe ga je te werk?

Wanneer je op zoek bent naar een goed hotel, zijn reviews natuurlijk wel handig en gemakkelijk. Zoek daarom je hotel uit via de verschillende bookingsopties die er zijn. Kijk bijvoorbeeld op Zoover of op booking.com, maar boek uiteindelijk via de website van het hotel. Dit kan zorgen voor fixe kortingen. Dit hotel Hilversum heeft nu bijvoorbeeld 20% korting op een ontbijt. Dat is toch weer mooi meegenomen.

Fijne vakantie

Als laatste wil ik je natuurlijk een fijne vakantie wensen. Heel veel plezier en door de tips uit deze blog ook een stuk goedkoper.

Article Statistic
Posted in : Vakantie
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Goedkoop een hotel boeken

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

maart 2017
M D W D V Z Z
« feb   apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact