MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Brengt handicap & werk samen!

GB-Waardering

De overheid wil de brug tussen de student of pas afgestudeerde hbo’er of academicus met een handicap én het bedrijfsleven verkleinen. De behoeften van beide partijen vormen het uitgangspunt, zodat aan beide kanten gewerkt wordt. Om dit succesvol te doen richten zij op de volgende kandidaten: – hbo of academisch werk- en denkniveau – starter tot maximaal 5 jaar werkervaring – gemotiveerd – ambitie in marketing, communicatie, internet of financiën – met een lichamelijke handicap of chronische ziekte.

De werkplek

– bevindt zich in heel Nederland maar zal vooral focus hebben op de randstad. – is geschikt voor de passende kandidaat. En wil je ook offline je kansen op succes zo groot mogelijk maken? Dan biedt de overheid diverse diensten die je hierbij helpen. Denk aan training, coaching, bemiddeling naar de plek in het bedrijfsleven en informatieverstrekking. Dit zowel op weg naar the job als on the job. Zo wordt de kans op succes op lange termijn gemaximaliseerd. Tijdens het proces sta jij centraal en wordt uitgegaan van de mogelijkheden en voordelen.

En de werkgever

– wil werken met mensen met een lichamelijke handicap – bevindt zich in een van de volgende branches: financiële instelling, overheidsinstelling, non-profit, energie, ziekenhuizen, zorginstellingen of groothandel. Het bedrijfsleven heeft behoefte aan goed en loyaal personeel. Ze kunnen vaak makkelijk werk aan zoals kleine administratie werkzaamheden, inpakken vanrelatiegeschenken of baliepersoneel. Vaak willen mensen met een handicapt extra hard werken om te bewijzen dat ze geschrikt zijn voor de functie. Dit zijn kandidaten met een handicap. Het bedrijfsleven krijgt hierbij ondersteuning met training, coaching, informatievoorziening en advies. De werkgever krijgt de ondersteuning die hij wenst om een kandidaat succesvol te laten functioneren op lange termijn. Én maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt beloond! Wilt u weten welke mogelijkheden u heeft om handicap en werk samen te brengen én hiervoor beloond te worden.

Article Statistic
Posted in : Gezondheid
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Brengt handicap & werk samen!

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

maart 2017
M D W D V Z Z
« feb   apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact