Horses for sale – Stal Wilten

Home  /   Horses for sale – Stal Wilten

Stal Wilten is een aanbieder van de beste sportpaarden. Deze paarden worden wereldwijd verkocht, maar de focus ligt voornamelijk op Amerika. Het zijn dan ook bewezen kampioenen, zowel vroeger als nu. 

Stal Wilten streeft naar succes en perfectie, niets minder. Bekijk welke paarden te koop zijn op de Horses for sale pagina. De aangeboden paarden vallen in verschillende categorieën. Zo zijn er Jumper horses for sale, die ook weer onderverdeeld zijn in verschillende klasses. Stal Wilten heeft ook Hunter horses for sale en uiteraard ook Equitation horses for sale.

Neem zeker een kijkje op onze website en bekijk de prachtige foto's. Wanneer u geïnteresserd bent, breng dan zeker een bezoek aan onze stal. Wij maken uw bezoek zo comfortabel mogelijk, zodat u alle aandacht en tijd heeft voor de paarden.

Wanneer u zoekt naar Nederlandse kampioenen, dan moet u zeker bij Stal Wilten zijn.