Een bijeenkomst op locatie

Home  /   Een bijeenkomst op locatie

Een bijeenkomst organiseren op een externe locatie is natuurlijk hartstikke leuk. De redenen waarom je een evenement op een externe locatie zou willen organiseren zijn divers. De grootste reden om een evenement op een externe locatie te organiseren is naar mijn idee zodat je extra sfeer aan je evenement kunt geven en zaken kunt bieden die je normaal niet zomaar even naar voren kunt schuiven. Zo heb je waarschijnlijk meer opties met betrekking tot de catering en kun je veel meer mensen kwijt. Vooral bij grotere evenementen is een externe locatie een hele geschikte optie. Wanneer je kijkt naar de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het organiseren van een evenement of congres op een externe locatie zijn deze divers. Je hebt een overvloed aan keuze en al deze keuzes moet je op één of andere manier filteren. In deze blog leg ik je uit waar je echt op moet letten bij het organiseren van een evenement op een externe evenementenlocatie.

De catering

Zoals gezegd is er bij het organiseren van een evenement op een externe locatie meer mogelijk qua catering. Doordat de kans groot is dat je meer mensen uitnodigd op je evenement, is de kans ook groter dat je meer mensen op je evenement krijgt die een bepaalt dieet hebben of ergens in geloven waardoor hun mogelijkheid tot het eten van alle gerechten beperkt wordt. Bespreek dit met de locatie van jouw evenement zodat je zeker weet dat je een catering organiseert die past bij de gasten die jij ontvangt op je evenementenlocatie.

De locatie

Meestal wordt er bij het uitkiezen van een locatie gekeken naar hoe schoon te toiletten zijn of hoeveel andere evenementen deze locatie heeft gehuisvestigd. Toch ben ik het daar niet helemaal mee eens. Ik vind persoonlijk dat de geografische locatie en de bereikbaarheid van een locatie veel belangrijker is. Natuurlijk zijn de andere zaken ook van belang, maar lang niet zo belangrijk als hoe goed mensen de locatie daadwerkelijk kunnen bereiken. 

Succes!

Ik wens je ontzettend veel succes bij het organiseren van een evenement op een externe locatie. Wanneer je de tips uit deze blog gebruikt weet ik zeker dat het een daverend succes wordt!