MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Van idee naar concept tot aan product

GB-Waardering

Een nieuw product op de markt brengen klinkt als iets wat alleen hele grote bedrijven kunnen doen. Toch is dat lang niet altijd waar. Een product op de markt zetten heeft alleen een goed idee nodig en daarnaast een gestructureerde werkwijze. Aan het 'goede' idee kan ik je helaas niet helpen, ik kan je echter wel helpen met de gestructureerde werkwijze. Een gestructureerde werkwijze klinkt misschien een beetje saai, maar een dergelijke werkwijze zorgt ervoor dat je op een goede manier overzicht houdt en alle facetten binnen productontwikkeling gebruikt die uiteindelijk zorgen voor meer succes.

Concept design

De eerste fase hierin is concept design. In deze fase ontwikkel je de blauwdruk voor je nieuw te lanceren product. Deze blauwdruk gebruik je om een product neer te zetten dat aanspreekt bij de testgroep die je natuurlijk al eerder hebt bedacht.

Productontwikkeling

De tweede stap is het maken van het product. Dit noemen we ook wel productontwikkeling of product design. Hierin maak je een mokup voor je nieuwe product en laat je deze constant testen door een testgroep.

Succes

Ik wens je ontzettend veel succes met het lanceren van je nieuwe product en weet zeker dat wanneer je werkt via bovenstaande tips je een stuk succesvoller wordt.

Article Statistic
Posted in : Zakelijk
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Van idee naar concept tot aan product

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

maart 2017
M D W D V Z Z
« feb   apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact