MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Werkt Botox tegen hoofdpijn?

GB-Waardering

De term Botox is met name bekend door verschillende beroemdheden die bijvoorbeeld de kraaienpootjes weg hebben laten halen, of om simpelweg hun gezicht weer een jeugdige uitstraling te geven. Echter werd na de cosmetische behandeling door meerdere patiënten ondervonden dat er een andere verandering teweeg was gekomen: hoofdpijn speelde geen of minder een rol in hun leven. Na deze ondervindingen is er een onderzoek gestart, om te kijken of Botox tegen hoofdpijneventueel zou helpen. Er zijn nog niet veel feiten gevonden, maar wel blijkt uit de resultaten dat de hoofdpijnpatiënten die de Botox injectie hebben laten doen, merkbare verbeteringen zien.

Het is een vrij eenvoudige behandeling: er zullen aan beide kanten van je hoofd een injectie plaatsvinden. Dit is om te voorkomen dat er, wanneer er simulatie is aan de kant waar je vaak hoofdpijn krijgt, de hoofdpijn niet overloopt naar de andere kant van je hoofd. Soms worden zelfs de slapen, de nek en de schouders nog meegepakt om extra spanning weg te nemen. Door de vermindering van de spanning in deze lichaamsdelen zal de kans op hoofdpijn langzaam maar zeker wegebben.

Er is een klein nadeel. Tot ongeveer tien dagen nadat je de hoofdpijn behandeling bent ondergaan kun je het effect van de Botox behandeling nog zien. Er is namelijk een kleine kans aanwezig dat er, op de plekken waar de Botox is geinjecteerd, een kleine blauwe plek of misschien lichte zwelling kunnen ontstaan. Mocht dit het geval zijn is er echter geen reden tot paniek, omdat beide de lichte zwelling en de kleine blauwe plek na enkele dagen vanzelf zal verdwijnen. Na de behandeling is dat dus even vervelend, maar zeker niet hinderend.

Een fijne bijwerking daarentegen is dat, door de Botox injecties in het voorhoofd, kleine lijntjes minder zichtbaar zullen zijn waardoor je er frisser uit zal zien.

Article Statistic
Posted in : Beauty en verzorging
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Werkt Botox tegen hoofdpijn?

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

maart 2017
M D W D V Z Z
« feb   apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact