MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Kiezen van een outplacement bureau

GB-Waardering

Wanneer je een outplacementtraject in gaat, dan is het belangrijk om een outplacementbureau te kiezen dat goed bij jou past. Je kunt dan letten op de onderstaande zaken.

 

Coach.

Over het algemeen zal je tijdens je outplacementtraject als ondersteuning zakelijke coaching krijgen. Deze coach zal je het hele proces blijven begleiden. De coach zal je dan niet alleen vragen stellen over je behaalde diploma’s, ervaringen, kennis en andere zakelijke aspecten, maar zal ook vooral kijken naar jouw voorkeuren, wensen en persoonlijke informatie.
Zorg er wel voor dat je een coach toegewezen krijgt die je aardig vindt. Je moet je persoonlijke ervaringen met diegene kunnen delen om een optimaal resultaat te behalen met de coaching, anders is het zonde van het geld.

 

Focus. 
De focus van een outplacementbureau kan verschillen. Sommige bureaus kunnen bijvoorbeeld heel gefocust zijn op een bepaalde sector, vakgebied of regio en kunnen daar heel veel informatie en kennis over hebben. Hun netwerk is dan heel groot. Wanneer je al een idee hebt van wat je zou willen, dan kan je je bij zo een bureau erg thuis gaan voelen.
Andere bureaus daarentegen zullen eerder in de breedte gaan kijken en kunnen op deze manier met innovatieve en verassende oplossingen komen; dingen waar je zelf niet zo snel aan gedacht zal hebben.
Het kiezen van een outplacementbureau is dus een heel persoonlijk dingetje, en daar moet goed op worden gelet voordat je met één van hen in zee gaat.

Doel. 
Het doel van een outplacement is om ervoor te zorgen dat je een baan gaat vinden dat bij je zal passen, maar ook in een werkomgeving waarin jij optimaal kunt presteren. Al ambiëren de meeste mensen op een vaste baan in dienst bij een werkgever, overweegt een toenemend aantal mensen om zzp’er te worden. Echter heeft niet elk outplacement hier veel ervaring mee, dus dat is ook iets waar je op zou moeten letten.

 

Article Statistic
Posted in : Banen en opleidingen
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Kiezen van een outplacement bureau

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

maart 2017
M D W D V Z Z
« feb   apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact