CBD olie voor dieren

Home  /   CBD olie voor dieren

CBD olie voor huisdieren van klein tot groot.

Bezoek onze website voor meer info: www.allbyhemp.com

Uit verschillende onderzoeken is gebleken, dat ook voor huisdieren CBD-olie een goede aanvulling en ondersteuning kan zijn.

Alle zoogdieren hebben een Endo-Cannabinoíde systeem. Dit systeem reageert op Cannabinoiden. De CBD-olie treedt in werking als het lichaamseigen Cannabinoiden systeem bij u huisdier geactiveerd wordt, door bijvoorbeeeld een disbalans. De werking van CBD-olie op fysiologische processen, is gericht op het verbeteren van het functioneren van het lichaam. De CBD-olie draagt bij aan een stabiele basis en balans in het leven van uw huisdier.

De CBD-olie kan zonder bijwerkingen aan uw huisdier gegeven worden. Er zit geen THC in, uw dier zal er niet high of stoned van worden.