MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Vernieuwingen in de tandchirurgie

GB-Waardering

Ons gebit is iets waar we heel zuinig op zouden moeten zijn. Wanneer er dingen in ons gebit kapot zijn zal dit altijd kapot blijven. Want tanden groeien niet aan. Een gaatje wat te groot is groeit niet meer dicht en ons gebit wordt uit zichzelf niet meer recht. Het is daarom van groot belang om onze tanden te poetsen. En andere dingen doen om ons gebit netjes te houden. Verder is het ook goed om te letten op wat je eet, dus geen suiker en weinig zoete dingen als frisdrank. Want als we ons gebit goed onderhouden hoeven we minder snel naar de orthodontist voor bijvoorbeeld een kaakcorrectie.

Toch kun je er niet altijd wat aan doen. Sommige mensen hebben nu eenmaal geen sterk gebit. Als je een behandeling gaat doen, komen er steeds meer mogelijkheden. Als je een nieuwe tand wilt wordt die nu bijvoorbeeld geprint met een 3d printer, terwijl ze daarvoor allemaal met de hand moesten worden gemaakt. Ook worden de wachttijden voor dergelijke producten steeds korter. Tegenwoordig kunnen mensen die een nieuwe kies willen direct worden geholpen. Er wordt dan op dezelfde dag een implantaat aangelegd, terwijl er vroeger enkele maanden op de fabrikant moest worden gewacht voordat je de nieuwe tand kon laten plaatsen. Het implantaat zorgt ervoor dat het tandvlees en het bot beter blijven behouden dan bij te traditionele methode, waar je drie maanden met een plaatje in je mond moest wachten op de fabrikant. Hierdoor blijft jouw gebit veel beter dan tien jaar geleden.

Jammer genoeg hebben nieuwe methodes tijd nodig om overal toegepast te kunnen worden. Deze methode kan ook nog niet bij elke patiënt worden toegepast. Echter ook al kan deze methode niet bij elke patiënt worden toegepast, de methode is wel in bijna alle gevallen mogelijk. Waarschijnlijk zijn voor deze paar gevallen over een paar jaar al oplossingen gevonden.

Article Statistic
Posted in : Beauty en verzorging
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Vernieuwingen in de tandchirurgie

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

februari 2017
M D W D V Z Z
« jan   mrt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact