MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Waterontharder expert lost kalkaanslag op

GB-Waardering

Waterontharder expert heeft de oplossing voor alle kalkaanslag problemen. Simpel plaatsen van een waterontharder bij de watermeter is de oplossing. Met de alpine waterontharder new generation wordt bestaande kalkafzetting weggehaald, en wordt nieuwe kalkaanslag voorkomen. helemaal zonder zout of stroom. Het apparaat past zich automatisch aan de waterdoorstroom aan, en 1 opstelling is voldoende voor het hele huis.

Na plaatsing is het apparaat 100% onderhoudsvrij. Een groot voordeel is dat de bestaande gezonde calcium en magnesium deeltjes in het water aanwezig blijven. In opgeloste toestand. Zo kunnen ze zich niet meer in de leidingen en op de warmte elementen van dure apparatuur vastzetten.

Article Statistic
Posted in : Huishoudelijk
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Waterontharder expert lost kalkaanslag op

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

februari 2017
M D W D V Z Z
« jan   mrt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact