MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Online reserveringssysteem

GB-Waardering

Online Reserveringssysteem

BookingExperts is een volledig online reserveringssysteem dat alles biedt wat nodig is bij het verwerken van een reservering en is voorzien van een unieke real-time koppeling met touroperators. 

Reserveringssysteem voor je vakantiepark, camping, groepsaccommodatie, hotel of voor de verhuur van vakantiehuizen. Met BookingExperts kunnen touroperators rechtstreeks in jouw reserveringssysteem een reservering plaatsen en wordt de bezetting direct en automatisch teruggekoppeld. Nog nooit was het zo gemakkelijk om zelf een reservering in te voeren, facturen af te wikkelen en je resultaten te beheren. Foute en/of dubbele boekingen behoren nu tot het verleden! Wijzigingen in prijzen, accommodaties, acties, etc. zijn door deze real-time koppeling tussen de touroperator en het reserveringssysteem direct beschikbaar voor alle partijen!

Bij de ontwikkeling van BookingExperts zijn wij uitgegaan van het idee dat al onze gebruikers werken met één systeem, hierdoor is een update eenvoudig en snel door ons uit te voeren. Je hebt de garantie dat je altijd werkt met de nieuwste technologie en dat je reserveringssysteem altijd up to date is. Grote concerns als bijvoorbeeld Apple, Facebook en Twitter hebben er ook voor gekozen om op deze manier te werken. 

In het kort:

  • Eén systeem voor alle betrokken partijen, zoals receptionist(e), park-/hotelmanager, huiseigena(a)r(en) of externe partijen; 
  • Unieke real-time koppeling met touroperators;
  • Nooit meer dubbele of foutieve reserveringen;
  • Gebruikersgemak dat geen ander reserveringssysteem kan bieden;
  • Volledig online waardoor uw systeem altijd up to date is.

Koppel met touroperators

Maak vandaag nog de koppeling met meerdere touroperators en creëer meer omzet met minder werk.

Het handmatig invoeren van boekingen die via de touroperator komen is niet meer nodig, hiermee neemt BookingExperts enkele risico's weg. Doordat je reserveringen handmatig in je systeem moet zetten creëer je natuurlijk het risico dat je fouten of zelfs een dubbele boeking maakt! Met BookingExperts zal dit niet meer voorkomen, wij maken gebruik van onze unieke API-koppeling om zo een real-time verbinding te behouden met zowel het online reserveringssysteem als de verschillende touroperators.

Je hoeft dus alleen de accommodatie in BookingExperts te zetten en het systeem doet de rest voor je. Bij een reservering wordt de bezetting via automatische terugkoppeling naar BookingExperts en andersom naar de touroperator(s) gestuurd! Hetzelfde geldt voor evenutele aanpassingen van de huurprijzen, acties en bijkomende kostenposten. Deze kostenposten kunnen binnen het systeem worden gekoppeld aan specifieke of meerdere touroperators.

Article Statistic
Posted in : Computer en Internet
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Online reserveringssysteem

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

februari 2017
M D W D V Z Z
« jan   mrt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact