Fracor Creaties voor Baby kadootjes

Home  /   Fracor Creaties voor Baby kadootjes

 

Babykadootjes van Fracor Creaties
 

Bij Fracor Creaties kunt u een hele leuke selectie babykadootjes vinden. Varieerend van luiertaartjes tot geursteen en leuke 2de handskleding. Dit alles tegen leuke prijsjes. Een aantal babykadootjes van fracor creaties zijn door mij zelf gemaakt en andere leuke gevonden of gemaakt door derde. De labels aan de babykadootjes zijn deels speciaal in opdracht gemaakt voor Fracor Creaties. De labels geven het kadootje een mooie uitstraling en op de achterzijde kunt u nog iets persoonlijks schrijven. Vanaf heden zijn deze leuke kadootjes te vinden in onze baby en kinderkadootjes webshop

Fracor Tuttespul http://fracor.tuttespul.nl

 

Minimum bestelbedrag

Er is geen minimum bestelbedrag in de winkel bij bestellingen zonder gebruik van kortingscode. Er kan een kortingscode van kracht zijn waarbij voorwaarden een min order bedrag. U ontvangt altijd een leuk presentje bij uw bestelling.

Verzending

Vanaf heden geldt er voor alle brievenbuspost een vast bedrag voor verzenden.
We rekenen standaard 2,90 per bestelling. Wilt u liever een track en trace van uw pakje dan komt er 1 euro bij.  U kunt dit aangeven bij het bestellen. Voor pakketpost rekenen we standaard een bedrag van 5,50 ongeacht met welke leverancier we het pakket verzenden. Vanaf 25,00 euro wordt uw bestelling gratis verstuurd

 

 

 

 
Naast deze leuke webshop met mooie babykadootjes bent u ook van harte welkom in ons andere webshop. Ook met handgemaakte kadootjes maar dan wat breder qua publiek en assortiment. www.fracor.nl