MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Met een rondvaartboot Friesland verkennen vanaf het water

GB-Waardering

Friesland is qua oppervlak de grootste provincie van Nederland. Ruim 40% ervan bestaat uit water. Dit noordelijke gebied, dat gekenmerkt wordt door weilanden, veenpolders en terpen, is dan ook te bekijken vanaf het water. Met een rondvaartboot Friesland verkennen is een aanrader voor een heerlijk dagje weg in eigen land. Er zijn verschillende arrangementen te vinden voor zowel groepen als individuen. Friesland heeft veel te bieden en dit vanaf een rondvaartboot ervaren, voegt daar een heel nieuwe dimensie aan toe.

 

Modern en comfortabel

Rondvaartboten zijn een uitstekende manier om een gebied eens van een andere kant te bekijken. Laten stadswandelingen u vooral het stedelijke gebied zien en brengen natuurwandelingen u veelal over de gebaande paden. Vanuit een rondvaartboot ziet u niet alleen het leven langs het water, maar krijgt u ook een blik van het leven op het water. En dat kan op een zeer comfortabele manier. De meeste rondvaartboten zijn modern en geschikt voor grotere gezelschappen. Zij hebben veelal ook voorzieningen voor mindervaliden. Catering aan boord maakt uw arrangement compleet. Op een rondvaartboot Friesland doorkruisen is dan ook zeker aan te raden.

 

Feestelijk uitstapje per rondvaartboot

Met een rondvaartboot door Friesland varen, hoeft u zeker niet alleen voor de sightseeing te doen. Een rondvaartboot is ook een originele plek voor een bedrijfsfeest of trouwerij. Rederijen bieden een ruime keuze aan arrangementen aan of organiseren een dagje uit op maat.

Article Statistic
Posted in : Vakantie
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Met een rondvaartboot Friesland verkennen vanaf het water

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

januari 2017
M D W D V Z Z
« dec   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact