MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Goedkoop je bedrijf promoten

GB-Waardering

Er zijn verschillende manieren om je bedrijf te promoten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te adverteren op het internet, je kunt een advertentie in de krant zetten of een reclame laten regisseren voor op de regionale of nationale televisie. Dit zijn allemaal vormen van betaalde promotie voor je bedrijf, waar natuurlijk wel een budget  voor nodig is. Veel bedrijven hebben dit budget niet en die moeten dus creatief zijn en zich richten op andere vormen van promotie.

Een groot publiek bereiken

 

Je kunt er als bedrijf voor kiezen om bepaalde artikelen die veel mensen in het dagelijks leven gebruiken te bedrukken met bedrijfsnaam, logo of tekst. Je kunt hierbij denken aan artikelen zoals pennen, schrijfblokken en keycords. Je doet ze de deur uit als relatiegeschenk op een beurs of geeft ze aan zakenrelaties en andere bedrijven. Op deze manier zullen een groot aantal mensen keer op keer jouw logo of bedrijfsnaam zien. Deze manier van promotie werkt erg goed en het kost eenmalig geld om de producten te laten bedrukken.

Pennen laten bedrukken

 

Als je er als bedrijf voor kiest om relatiegeschenken te gaan gebruiken, dan moet je goed in het hoofd houden dat er ook hier een klein budget voor moet zijn. Bij verschillende online aanbieders van relatiegeschenken is het mogelijk om flinke korting te krijgen bij grote orders. Het is daarom altijd verstandig om deze aankopen in bulk te doen zodat je flink kunt besparen. Een van de aanbieders is De Pennenboer, je vindt er een ruim aanbod van diverse relatiegeschenken.

Article Statistic
Posted in : Reclame
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Goedkoop je bedrijf promoten

Reacties zijn gesloten.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

januari 2017
M D W D V Z Z
« dec   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact