MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

STOX Energy

GB-Waardering

Over STOX

STOX Energy is een nieuw en revolutionair sokkenmerk welke zich kenmerkt door haar superieure kwaliteit tegen de laagste prijs. Wij zijn een game-changer op het gebied van sokken en willen deze markt radicaal veranderen. Iedereen draagt sokken, maar wij vinden dat normale sokken nogal beperkt zijn in hun eigenschappen. In deze tijd van innovatie en drukke levensstijlen kunnen sokken wel een grote update gebruiken. Onze sokken zijn ontwikkeld in Amsterdam, nabij het Vondelpark, omdat hier de meeste chaos heerst. Dit helpt ons in het creatieve, innovatieve proces om precies die eigenschappen te implementeren om de drukbezette man en vrouw van vandaag te kunnen helpen zo productief mogelijk te zijn. Doordat we geen gebruik maken van tussenpersonen en alle design- & ontwikkelingswerkzaamheden in-house uitvoeren zijn we in staat hoge kwaliteit compressiekousen te leveren tegen de beste prijs.

Article Statistic
Posted in : Mode en Kleding
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor STOX Energy

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

januari 2017
M D W D V Z Z
« dec   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact