MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Persoonlijk en origineel geboortekaartje

GB-Waardering

Waar u vroeger naar de lokale drukker ging om originele geboortekaartjes te bestellen voor uw pasgeboren zoon of dochter, kunt u dit tegenwoordig online doen. Zo hoeft u de deur niet meer uit voor leuke geboortekaartjes! Er zijn steeds meer webwinkels die originele geboortekaartjes aanbieden voor jongens en meisjes. Voor wie bent u op zoek naar een leuk geboortekaartje? Nadat u de bestelling voor originele geboortekaartjes geplaatst heeft worden deze binnen een paar dagen bij u thuis afgeleverd.

 

Verschillende soorten geboortekaartjes

Op internet vindt u talloze webwinkels met originele geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Zo is de kans erg groot dat u een geschikt geboortekaartje vindt voor uw pasgeboren jongen of meisje! Binnen veel webwinkels worden kaartjes over verschillende categorieën verdeeld. Kies bijvoorbeeld tussen hippe, stoere of DIY geboortekaartjes. Tijdens het bestellen van de geboortekaartjes kunt u deze geheel naar wens samenstellen. Voeg bijvoorbeeld een korte tekst aan de kaart toe, verander de naam en plaats een mooie spreuk op de voorkant van de kaart.

 

Uw eigen foto op een geboortekaartje

Naast de mogelijkheid om te kiezen voor standaardkaartjes, kunt u er ook voor kiezen om een foto vaan uw geboortekaartje toe te voegen. Tijdens het bestellen uploadt u een foto, die u vervolgens naar eigen inzicht op de kaart kunt plaatsen. Ook bij het gebruik van een foto is het mogelijk om de teksten op de kaart aan te passen.

Tot slot heeft u de mogelijkheid om de kaartjes voor uw pasgeboren kind helemaal zelf te maken. Op internet vindt u handige stappenplannen om uw eigen kaartjes te maken. 

 

 

Article Statistic
Posted in : Kinderen
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Persoonlijk en origineel geboortekaartje

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

januari 2017
M D W D V Z Z
« dec   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact