MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Een eigen virtuele postbus

GB-Waardering

Wat de brief in de vorige eeuw was, is de e-mail nu. Het is de manier om over uw belevenissen met bekenden te communiceren. Een email adres aanmaken is dan ook eigenlijk voor iedere burger noodzakelijk. Zo blijft u met uw eigen digitale brievenbus verbonden met de wereld om u heen.
 

Bekende accounts


Er zijn een aantal bedrijven actief waar u gratis e-mailaccounts kunt aanmaken. Iedereen is bekend met deze mailadressen. Ze zijn bijvoorbeeld van Gmail, Outlook en Yahoo. Vooral die van Microsoft, dit zijn Hotmail, Outlook en Live, zijn bekend. Dit was dan ook één van de eerste bedrijven die e-mailadressen voor iedereen mogelijk maakte. Het kan zijn dat u echter nooit hiermee te maken heeft gehad. Of dat het e-mailadres dat u altijd gebruikte niet langer blijft bestaan, bijvoorbeeld omdat u van provider wisselt. Dan is een beetje hulp bij het aanmaken van een nieuw adres vaak gewenst.
 

Hulp online


Er zijn verschillende mogelijkheden om hulp te krijgen bij het e-mail adres maken. U kunt bijvoorbeeld de hulp van kinderen of kleinkinderen vragen. Ook zijn er veel studenten en jongeren die op vrijwillige basis helpen met computergerelateerde zaken. Ook zijn er websites waar hulp te vinden is. Die zijn vaak zeer uitgebreid en maken ook een vergelijking tussen de verschillende aanbieders. Het kan zijn dat de mogelijkheden van de ene dienst minder goed aansluiten op uw wensen dan die van een andere. Bij het maken van die keuze is het makkelijk als er wat hulp voor handen is.

Article Statistic
Posted in : Computer en Internet
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Een eigen virtuele postbus

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

december 2016
M D W D V Z Z
« nov   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact