Ook een hoverboard kopen?

Home  /   Ook een hoverboard kopen?

Je ziet ze veel op straat en in parken, de hoverboards. Misschien heb je zelf weleens op een skateboard gestaan. Toch is dit een hele andere ervaring. Het is een combinatie van evenwicht en je lichaam zorgvuldig bewegen. Snelheid creëer je zelf door de manier waarop je beweegt. Als je op een hoverboard staat, heb je het gevoel dat je een beetje zweeft. Over vlakke stukken zoef je iedereen voorbij. Je staat heel relaxed terwijl je lichaam subtiel van houding wijzigt om de snelheid en koers aan te passen. Dat is het leuke van het rijden op een hoverboard. Als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, is het eigenlijk best simpel om te doen. En voor de buitenwereld ziet er redelijk spectaculair uit. Bij thebalancewheel.nl vind je een enorme collectie hoverboards.

 

Goede bescherming

Omdat het er zo relaxed uitziet, lijkt het alsof er niets mis kan gaan. Maar natuurlijk is dat niet helemaal zo. Ook het rijden van een hoverboard is een goede bescherming heel belangrijk. Zo heb diverse pols-, knie- en elleboogbeschermers die zorgen dat je niet te veel beschadigd als je valt. En zo kun je goed oefenen tot je de basics onder de knie hebt. Als dat een beetje lukt, kun je beginnen met leuke trucs. Je leert natuurlijk van anderen maar ook van filmpjes die je online kunt vinden. Wie weet plaats je ooit nog een filmpje van jezelf.

 

Hoverboard kiezen

Bij thebalancewheel.nl vind je veel verschillende modellen in verschillende kleuren en prints. Maak een keuze uit de juiste diameter van de wielen. De kleine modellen hebben wielen van 6,5 inch terwijl de grotere wielen een diameter van wel 10 inch hebben. Verder heb je hoverboards met gave prints, of zelf hoverboards met led-verlichting. Dat ziet er niet alleen cool uit, maar is ook nog heel veilig. En de ultieme hoverboard heeft zelfs ingebouwde speaker. Zo luister je tijdens het rijden naar muziek via je bluetooth. Je ziet, er is genoeg keuze. Alle producten leveren ze binnen 1-2 werkdagen uit voorraad. Alle hoverboards worden vooraf getest en zonder verzendkosten geleverd.