MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

iPhone 7 toch succesvoller dan voorspeld

GB-Waardering

De iPhone 7 is een groter succes aan het worden dan de experts vooraf dachten. In de weken die vooraf gingen aan de lancering van de nieuwe iPhone dacht men dat het wel eens minder goed zou kunnen gaan met de verkoop dan bij eerdere modellen. Smartphones waren niet meer nieuw, bijna iedereen heeft er één en de updates waren waarschijnlijk niet zo baanbrekend. Nu we echter haast een maand verder zijn blijkt niets minder waar. Wat is er wel waar en waar komt dat vooral door?

Verkoop in de Verenigde Staten
De verkoop van de iPhone 7 bereikte in de Verenigde Staten nieuwe hoogten. Zowel de simlock vrije toestellen als de iPhones die bij nieuwe abonnementen iPhone 7 werden meegegeven vlogen de deur uit. Hoewel slechts een klein percentage van de wereldbevolking nu een iPhone bezit, is het wel één van de populairste mobiele telefoons ooit. Omdat het toestel nog maar net op de markt is zal dit aantal bovendien de komende maanden alleen nog maar verder groeien.

Nog niet overal
De iPhone 7 wordt gefaseerd gelanceerd in landen over de hele wereld. Dat betekent dat er nog altijd landen zijn waar de verkoop van de iPhone 7 nog geeneens begonnen is. Dit is in het voordeel van Apple. De potentiële klanten in de landen waar het toestel nog op de markt moet komen worden namelijk al warm gemaakt door verhalen van huidige bezitters. Omdat mensen zoals jij een positief verhaal delen op internetsites en social media zijn de negatieve verwachtingen al volledig te niet gedaan.

Stevig en sterk
Wat vooral opvalt is dat veel mensen zeer te spreken zijn over de kwaliteit van de iPhone 7. Daarmee bedoelen ze niet hoe goed je ermee om kunt gaan, maar juist hoe sterk hij is. Bij zijn voorganger ontstonden net na de introductie enkele problemen omdat hij misschien iets te slap was. De iPhone 7 is echter juist sterk en stevig. Ook de knoppen en naden, voor zover die er nog op zitten, blijken zeer goed af te sluiten. Hierdoor is er minder kans dat je iPhone vuil wordt van binnen en er problemen ontstaan.
 

Article Statistic
Posted in : Telefoon
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor iPhone 7 toch succesvoller dan voorspeld

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

december 2016
M D W D V Z Z
« nov   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact