MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Huwei Mate 9 bij Smartphoneclub.com

GB-Waardering

De Huawei Mate 9 is onlangs door Huawei gepresenteerd en zal vanaf 21 november 2016 in Nederland verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 649 euro. Het toestel is de opvolger van de Mate 8 en is ten opzichte van zijn voorganger op verschillende vlakken verbeterd. Het toestel is onder andere voorzien van een grotere batterij en een snellere processor.

Design en display

De Mate 9 is voorzien van een 5,9 inch-display en is daarmee één van de grootste smartphones die op het moment verkrijgbaar zijn. Toch voelt het toestel relatief compact dankzij de randen rondom het scherm die zo klein mogelijk zijn gehouden. Het toestel kan worden bediend met één hand. Het scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een pixeldichtheid van 373 pixels per inch met een Full HD resolutie. De behuizing is gemaakt van aluminium en het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Space Grey, Champagne Gold, Moonlight Silver, Mocha Brown en Ceramic White.

Hardware en software

Het toestel is voorzien van een nieuwe grafische chip, de Mali G71. Deze chip lijkt een aanzienlijke verbetering te zijn. Huawei ontwikkelt zijn eigen chipsets die altijd uitstekend presteren, net als deze nieuw chip. Apps op het toestel verlopen soepel en vlot. Verder is het toestel voorzien van een 4000 mAh-accu waarmee de smartphone volgens Huawei het ruim 2 dagen vol moet houden zonder hem op te laden. De achterzijde van de Mate 9 is voorzien van een dubbele camera waarvan één van 20 megapixel en één van 13 megapixel. Het toestel combineert beide foto’s om scherpere foto’s te kunnen maken. Het toestel draait op Emotion UI 5.0 de nieuwste versie van Huawei’s Android-skin. De nieuwe versie is verbeterd qua design en zou slimmer moeten werken.

Meer lezen? Kijk op de website smartphoneclub.com

Article Statistic
Posted in : Telefoon
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Huwei Mate 9 bij Smartphoneclub.com

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

december 2016
M D W D V Z Z
« nov   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact