Kantoormeubilair Arnhem levert zowel nieuw als gebruikte kantoormeubelen

Home  /   Kantoormeubilair Arnhem levert zowel nieuw als gebruikte kantoormeubelen

Sinds kort is Kantoormeubilair Arnhem gestart met de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen voor de inrichting van uw kantoor en/of bedrijfspand.
In onze complete webshop vindt u een ruim aanbod in bureaustoelen, kantinestoelen, bureautafels, vergadertafels,  draaideurkasten, schuifdeurkasten, ladeblokken en kapstokken. En dat alles tegen de beste prijs.

Onze producten zijn in grote hoeveelheden op voorraad en anders altijd nog bestelbaar!
Eén bureaustoel of een complete projectinrichting, iedere opdracht groot of klein, benaderen wij met dezelfde interesse. Naast verkoop van onze kantoormeubilair, kunt u ook terecht voor advies over ergonomie, duurzaam en gezond werken.

Gebruikte kantoormeubelen.

Gebruikte professionele meubelen hebben een enorm voordeel als het gaat om de prijs-kwaliteit verhouding ten opzichte van nieuwe kantoormeubelen. Het is prijstechnisch interessant om uw kantoorruimte in te richten met tweedehands kantoormeubelen. U moet bij het woord 2e hands niet denken aan oud, beschadigd of gedateerd meubilair.
Het gaat meestal om series bureaus, stoelen, kasten en andere kantoorartikelen van recente makelij, die werkelijk niet van nieuw te onderscheiden zijn.
Bij Kantoormeubilair Arnhem vindt u dan ook alle topmerken tegen zeer scherpe prijzen en dit alles in goede staat.

Ook nieuwe kantoorinrichtingen zijn in onze showroom te vinden. Kwaliteit voor een degelijke prijs. Maar waarom nieuw kopen als u bijna nieuw kunt kopen voor minder dan de helft van de prijs?
De aankoop van gebruikte kantoormeubelen heeft bovendien als voordeel dat het direct beschikbaar is en dus zonder lange levertijd bij u bezorgd kan worden.
Wij beschikken over een ruime magazijnopslag en showroom en gebruiksvriendelijke website om het wisselende assortiment telkens op een goede manier aan de klant te kunnen presenteren.
Kantoormeubilair Arnhem is specialist in tweedehands kantoormeubelen en bureaustoelen, maar ook in tweedehands kantoorkasten en werkplekken.

Over Kantoormeubilair Arnhem.

Kantoormeubilair Arnhem is een jong bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in verkoop van kantoormeubelen. Onze gehele assortiment bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen.
Kantoormeubilair Arnhem werkt niet met een offerte, omdat het voor ons belangrijk is om onze klanten persoonlijk te benaderen. Bent u op zoek naar kantoorinrichtingen met kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair voor een scherpe prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u benieuwd hoe we een inspirerende werkplek voor u inrichten? Mail ons vrijblijvend en we nemen zo spoed mogelijk contact met u op. Uiteraard bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom.