MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Newbyteas

GB-Waardering

Thee is Newby’s passie, kunst, wetenschap, geschiedenis, nalatenschap, leven.

In de geschiedenis van de mensheid heeft thee duizenden jaren lang een positie van cultuur, grandeur en glorie genoten. Helaas ging de industrialisering van de handel in de 20ste eeuw gepaard met het verlies van een groot deel van de rijke cultuur van thee, omdat grote merken aan kwaliteit inboetten ten behoeve van kwantiteit.

Om kwaliteitstheeën te herintroduceren op de markt en de grandeur van de theecultuur te doen herleven werd Newby rond de eeuwwisseling opgericht in Londen met als missie het verkrijgen, mengen, conserveren en serveren van de meest delicate theesoorten ter wereld.

Kwaliteit

De kwaliteit van het blad staat centraal in onze missie om de meest delicate theesoorten ter wereld te verkrijgen, mengen, conserveren en serveren. Hier volgen enkele manieren waarop wij de daad bij het woord voegen.

Verkrijgen

We beginnen met het selecteren van uitsluitend met de hand geoogste bladeren uit de voornaamste seizoenen – of plukken – voor al onze traditionele theesoorten. Onze theeproevers evalueren duizenden koppen uit een selectie van verschillende tuinen en kiezen alleen de beste oogsten van het seizoen. Omdat we niet gebonden zijn aan interne tuinen waar de kwaliteit van seizoen tot seizoen kan variëren, doen we onze inkopen zowel rechtstreeks bij producenten als op veilingen om ervoor te zorgen dat we alle theesoorten van het seizoen kunnen proeven en alleen de meest gedenkwaardige theeën kopen.

Mengen

Vervolgens mengt ons toegewijde team van deskundige proevers deze uitzonderlijke bladeren om een kop met een waarlijk onvergetelijk karakter te creëren. Onze proevers worden persoonlijk getraind door Nirmal Sethia, de Oprichter van Newby, wiens kennis van thee zich gedurende tientallen jaren van ervaring in de theesector heeft ontwikkeld. Deze op maat gemaakte melanges blinken uit in elk opzicht en maken een onvergetelijke en blijvende indruk op het gehemelte en de geest.

Conserveren

Het creëren van de perfecte melange is zinloos als deze niet is beschermd. Theebladeren zijn kwetsbaar en raken gemakkelijk beschadigd door schadelijke hitte, licht, vochtigheid en luchtvervuiling. Wij garanderen de integriteit van onze bladeren in ons unieke bewaar- en pakstation in India. Het station, dat dicht bij de mooiste theeteeltregio’s ter wereld ligt, ontvangt theesoorten uit plekken zo oostelijk als Japan en zo westelijk als Afrika, evenals kruidentheeën uit Europa. De toplocatie van het station zorgt ervoor dat we onze theeën na selectie binnen twee weken ontvangen, hetgeen hun blootstelling aan bederfelijke invloeden minimaliseert. Met mechanismen om de temperatuur en vochtigheidsgraad te reguleren garandeert het station dat elke op maat gemaakte melange nauwgezet wordt beschermd tegen milieuverontreinigende stoffen. Het station, dat wereldwijd uniek is in zijn soort op het gebied van thee, ontvangt jaar in, jaar uit de hoogste accreditatie voor veiligheid en kwaliteit van BRC Global Standards.

Serveren

Onze theeën zijn verpakt in een exclusief aluminiumfolie dat bestaat uit drie lagen en dat speciaal is verzegeld om de thee verder te beschermen tegen hitte, licht, vochtigheid en luchtverontreiniging. Op het moment dat u onze bladeren koopt en brouwt, zijn hun kwaliteit en karakter hetzelfde als op de dag dat zij de theetuin verlieten en hun reis naar uw kopje begonnen.

Article Statistic
Posted in : Eten en drinken
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Newbyteas

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

november 2016
M D W D V Z Z
« okt   dec »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact