Belastingadviseur voor al uw fiscale vragen

Home  /   Belastingadviseur voor al uw fiscale vragen

Bent u een ambitieuze ondernemer, dan heeft u van alles en nog wat om te regelen. BROADSTREET is u van dienst door al uw fiscale zorgen uit handen te nemen. Heeft uw onderneming de juiste rechtsvorm zodat uw vermogen is ingedekt voor aansprakelijkheidsrisico? En zijn de kosten die u maakt voor uw onderneming aftrekbaar? Wij brengen de financiële en fiscale gevolgen van uw gekozen ondernemingsvorm in kaart. Ook berekenen wij of door herstructurering van de onderneming belasting kan worden bespaard.

Voor particulieren verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting van ‘A tot Z’. U hoeft zich niet langer ieder voorjaar zorgen te maken over uw financiële administratie. Naast de belasting aangifte omvatten onze belastingadviezen ook andere belangrijke fiscale onderwerpen voor particulieren. Denk aan advies over de fiscale gevolgen van de aankoop van een woning, of de belasting verschillen tussen geregistreerd samenwonen of trouwen, en de belasting gevolgen van gewijzigde arbeidsvoorwaarden.

Onze belastingadviseurs hebben ruime ervaring met nationale en internationale fiscale vraagstukken, zodat ook internationale ondernemers, expats en internationale bedrijven bij ons terecht kunnen. Wij staan u bij met een fiscaal advies op maat zodat u altijd maximaal fiscaal voordeel behaalt.

Accountancy

BROADSTREET kan de gehele administratie voor u uit handen nemen. U levert per kwartaal uw administratie aan en wij verzorgen voor u de rapportage evenals de aangifte omzetbelasting. Indien van toepassing verzorgen wij ook uw aangiften loonbelasting. Aan het eind van het jaar verwerken wij de kwartaal rapportage tot een jaarrekening. Indien u uw onderneming drijft in de vorm van een BV verzorgen wij tevens de aangifte vennootschapsbelasting en stellen wij de publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel op.

Naast het verzorgen van uw administratie zullen wij u bijstaan in het beoordelen van de financiële situatie van uw onderneming en met u meedenken over bedrijfsprocessen en hoe uw situatie fiscaal, financieel en economisch geoptimaliseerd kan worden. Op deze manier weet u zeker dat uw onderneming continu alle fiscale voordelen benut.

 

Meer weten over ons belastingadvies? Bekijk onze website voor meer informatie http://broadstreet.nl/nl/tax-accountancy/