Taxi t-tax venlo taxibedrijf

Home  /   Taxi t-tax venlo taxibedrijf

Taxibedrijf t-tax venlo www.t-tax.nl taxibedrijf t-tax is een bekend taxibedrijf in venlo we verrichten vervoer in venlo vanaf venlo en naar venlo toe Door het afsluiten van dit contract neemt het aantal taxi’s in Nederland dat rijdt op Groengas/CNG met ruim 140 exemplaren toe. Dat komt neer op een groei van ongeveer 10 procent. De taxi’s kunnen terecht bij verschillende tanklocaties, want daarvan heeft OrangeGas er inmiddels 65 gerealiseerd.

Vervoerder Munckhof is de afgelopen tijd uit diverse grote aanbestedingen als winnaar tevoorschijn gekomen. Dat brengt onder meer met zich mee dat het bedrijf flink wat extra voertuigen en chauffeurs nodig heeft om het werk in te vullen. Verspreid over het land zijn aanvullend meer dan 200 voertuigen en circa 300 chauffeurs nodig om de opdrachten uit te voeren. Munckhof is op dit moment met een grootschalige operatie bezig om de diverse opdrachten te implementeren.