MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Ben jij de held op gekleurde sokken?

GB-Waardering

De basisregel voor het dragen van mannen sokken is gemakkelijk: de kleur van de sokken moeten overeenkomen met de kleur van de broek. Maar is dat niet een beetje saai? Uiteraard is het een goede vuistregel dat ervoor zorgt dat elke man er stijlvol uitziet en formeel. Alleen is het niet leuker voor de avontuurlijke man om kleurrijke sokken te dragen? Er is absoluut plaats voor gekleurde sokken in de mannenmode. Ook al betekent het dat de mannensokken niet stroken met de kleur van de broek. Het enige wat het vraagt is durf. Je moet het durven om in gekleurde sokken te lopen en uit de simpele neutrale sokken te stappen. Wees de held op sokken!

 
held-op-sokken

Wanneer gekleurde sokken dragen

Gekleurde sokken dragen is in elke gelegenheid toegestaan, met uitzondering van alle formele situaties. Gekleurde sokken dragen zegt iets over je persoonlijkheid.  

 

1. Gekleurde sokken om een simpele outfit spannend te maken. Draag je een simpel jasje en overhemd? Gekleurde sokken dragen tovert de complete outfit om tot iets unieks. Het is net zoiets als een borstzakje op het overhemd. Je toont mensen dat je er bewust voor gekleurde sokken hebt gekozen.

 

2. Gekleurde sokken voor een extra kleurrijke toevoeging. Draag de gekleurde sokken zodanig dat dit een goede aanvulling is op de outfit. Het is een gedetailleerde toevoeging. Werk de gekleurde sokken uit in hetzelfde kleurenschema als de borstzak, overhemd of zelfs sportkleding of vest om een bijpassende uitstraling te creëren.

 

3. Wanneer je zaken doet op sokken. In sommige bedrijfsculturen is het volkomen normaal om zaken te doen op sokken. Val op en zorg voor een hoop fun om naar de eerst volgende zakelijke bijeenkomst gekleurde sokken te dragen.Regels voor gekleurde sokken dragen

Gekleurde sokken dragen kan niet zomaar. Om je voor gênante situaties te behoeden, wordt er in dit artikel drie regels aangereikt om op de juiste momenten gekleurde sokken te dragen.

 

1. Twijfels? Kies voor klassiek

Ten eerste, wat zijn klassiek gekleurde sokken? Klassiek gekleurde sokken zijn sokken die niet radicaal gekleurd zijn, maar vaak twee of drie kleuren hebben.

Deze kleuren kunnen in de sok verwerkt zijn middels een patroon van diamanten en lijnen. Een klassieke sokkenstijl die ook gekleurd kan zijn. Ook strepen zijn een goede optie.

 

2. Gekleurde sokken moeten passen bij de rest van het outfit

Erbij passen betekent niet matchen. De kleuren van de sokken hoeven niet exact overeen te komen met de kleur van jouw kledingstukken. Het is goed als de gekleurde sokken in hetzelfde kleurenschema vallen of in dezelfde thema.

 

3. Wees bewust van het contrast

"Contrast" is de verandering van het ene aangrenzende kleur naar de volgende. Over het algemeen wil je dezelfde mate van contrast bereiken in je gehele uitstraling. Dat betekent dat het bovenste lichaamsdeel erg subtiel is (kleur shirt in bijna dezelfde kleur als het jasje), maar het onderste lichaamsdeel mag wel variëren in kleur! Vuistregel: hou hetzelfde contrast tussen broek en shirt aan als tussen broek en sokken. Dat zorgt voor consistentie in contrastgebruik.

 

Lange mannen

Dat je lang bent betekent niet meteen dat je broeken met hoogwater moet dragen, zodat de gekleurde sokken voor de hele wereld zichtbaar zijn. Ga op zoek naar kleding met de juiste lengtematen. Kies voor een Sleeve 7 overhemd bij Mouwlengte 7 en voor broeken die netjes tot de enkel komen. Gekleurde sokken dragen betekent niet meteen dat de rest van je outfit bagger moet zijn.

Article Statistic
Posted in : Webwinkel
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Ben jij de held op gekleurde sokken?

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

november 2016
M D W D V Z Z
« okt   dec »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact