SVH examen sociale hygiene gratis oefenen

Home  /   SVH examen sociale hygiene gratis oefenen

SVH examen sociale hygiene gratis oefenen

Bereid je goed voor op het sociale hygiëne SVH examen. Maak hier een gratis proefexamen SVH sociale hygiëne. Via oefentoets.com kun je gratis examenvragen maken voor het sociale hygiëne SVH examen. Via partner KennisDelen.org, bieden wij de samenvatting SVH sociale hygiëne aan voor slechts € 4,99.

Zowel de oefentoets als de samenvatting zijn gebaseerd op het studieboek van de SVH van 2017 en zijn per september 2017 ongewijzigd. Deze stof is geschikt voor examens vanaf 5 september 2016. Als er in 2017 of 2018 een nieuwe druk uitgebracht wordt, zal de samenvatting hierop aangepast worden. De theorie in de samenvatting zal actueel gehouden worden, zodat de volledige lesstof beschikbaar blijft.

Je hoeft je niet te registeren om de vragen en proefexamen sociale hygiëne te maken. Dus direct gratis beginnen!

Oefenvragen SVH sociale hygiëne

Op de website kun je het hoofdstuk selecteren die jij wilt oefenen. De meeste vragen bestaan uit multiple choice vragen. Na het beantwoorden van de vragen zie je direct het juist antwoord. Van alle 10 hoofdstukken zijn er oefenvragen beschikbaar. Onderwerpen als alcohol, drugs, tabak of de gastvrijheidsformule.

Proefexamen SVH sociale hygiëne

Op de website vind je zes gratis proefexamens SVH sociale hygiëne de proefexamens bestaan uit 20 vragen die jij in 20 minuten moet beantwoorden. Deze vragen moet je eerst allemaal maken. Na afloop zie je de behaalde score en kun je de antwoorden bekijken. De proefexamens zijn wat korter dan het officiële examen. Dit is bewust gedaan, zodat je iedere keer kunt nagaan of je de theorie al begrijpt. Lukt het niet om een voldoende te halen, dan is het raadzaam om de samenvatting nog een goed te besturderen.

Het officiële examen sociale hygiëne bestaat uit 40 vragen die jij in 40 minuten moet beantwoorden. Geef jij 29 juiste antwoorden, dan ben je geslaagd!

 

Succes met het leren voor SVH sociale hygiëne!

SVH examen sociale hygiene gratis oefenen