MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

VVE Beheerder

GB-Waardering

Uw partner voor VvE beheer

Bent u op zoek naar een professional voor uw VvE beheer? Als VvE beheerder horen we vaak genoeg dat vrijwilligers het beheer van de Vereniging van Eigenaren te veel tijd vinden kosten. Het aantal vrijwilligers neemt door de veranderende wetgeving aanzienlijk af. Hierdoor groeit de behoefte aan professionele ondersteuning. Bent u zelf een vrijwilliger bij de VvE? Dan weet u vast en zeker hoeveel tijd het kost om het VvE beheer te organiseren. De oplossing hiervoor is het uit handen geven van taken.

Totaal VvE beheer specialist

Mocht u op zoek zijn naar een expert waaraan u het totaal VvE beheer kunt toevertrouwen is het belangrijk om te kiezen voor een professionele partij. Veel kantoren in Nederland kunnen enkele VvE taken uit handen nemen, maar zijn niet in staat om het volledige beheer verzorgen. Daarom is het aangeraden om voor een beheerder te kiezen die alle werkzaamheden voor u kan uitvoeren, zoals bijvoorbeeld de ontwikkeling van een meerjarenplan onderhoudsplan inzake het onderhoud of een partij die u bouwkundig kan begeleiden. Een partij die dit kan zijn wij, VT2000. Wij zijn de allround specialist voor het VvE beheer in heel Nederland. Reeds hebben we een groot portfolio opgebouwd bestaande uit VvE’s in onder andere; Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht, Delft, Rijswijk en Schiedam. Maar ook in dorpen en andere steden kunt u ons inschakelen. Wij helpen u graag.

Uw VvE beheer uitbesteden

Wilt u uw VvE beheer aan een professional van ons bureau laten uitbesteden? Neem dan vandaag nog contact met VT2000!

Professioneel VvE beheer bij VT2000

Meer dan 18 lang zijn wij een specialist voor uw VvE beheer. Wij gaan zeer vakkundig te werk. Zodoende staan we bij diverse verenigingen bekend als de expert in ons vakgebied. Op dit moment hebben we honderden VvE’s in ons beheer. Mocht u interesse hebben in onze diensten dan kunnen wij u een lijst toesturen met meer dan drie honderd referenties. Als VvE beheerder zijn we SKW en AFM gecertificeerd. Dit is waar ons bureau voor staat. Wilt u meer informatie of consult over uw VvE? Wij helpen u graag.

Totaal VvE beheer en de inventarisatie

Ten eerste is het belangrijk om te inventariseren in welke diensten van ons bedrijf u behoefte heeft. In een persoonlijk gesprek maakt u uw wensen aan ons duidelijk. Ons bureau kan alle diensten leveren. Zelfs de bestuurstaken kunnen wij voor u uit handen nemen. Aan de hand van diverse modules zijn onze diensten opgebouwd. Zo kunt u zelf kiezen welke diensten u uit handen wil laten nemen. Het is altijd mogelijk om een module uit te breiden. Bij ons bureau zijn de communicatielijnen transparant en kort. Klantvriendelijkheid en snelheid staan centraal bij ons bedrijf. 24 uur per dag staat er een team paraat om u bij calamiteiten van dienst te kunnen zijn. Middels het gebruiksvriendelijk programma Twinq maken we een persoonlijke portal. Zo zijn er nog meer voordelen bij ons bedrijf. Wilt u meer weten? Bel of mail ons direct voor meer informatie.

Article Statistic
Posted in : Management
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor VVE Beheerder

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

oktober 2016
M D W D V Z Z
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact