Goodkat | De Roetfilter en Katalysator Specialist

Home  /   Goodkat | De Roetfilter en Katalysator Specialist
Goodkat Holland B.V. Dé katalysator en roetfilter specialist

Na jaren lang elders actief te zijn geweest in de autobranche, is in 2012 Goodkat Holland B.V. opgericht. De focus ligt op hoge kwaliteit producten en het constant uitbreiden van het assortiment, zoals roetfilters voor Alfa Romeo en Mercedes Sprinter uitlaatsystemen of Volkswagen T5 Transporter Roetfilter en de katalysator voor Suzuki Swift 1.6 Sport. Door de nauwe samenwerking met fabrikanten is Goodkat in staat een uitstekende service te bieden, evenals een zeer goede prijs kwaliteitverhouding voor alle soorten merken.

Kwaliteitsproducten

De kwaliteit van onze producten wordt bevestigd door het ISO 9001: 2000 certificaat en het E24 R103 Europees certificaat van goedkeuring. Alle roetfilters zijn standaard uitgerust met een hoogwaardig Silicium Carbide monoliet. Voor katalysatoren wordt gebruik gemaakt van een maximaal monolietoppervlak om ook na langere tijd goed te blijven functioneren.

 

Grote voorraad en snelle levering

Goodkat Holland B.V. is gevestigd in Den Ham, van hieruit wordt uit onze ruime voorraad geleverd. Voor het gangbare assortiment katalysatoren en roetfilters geldt dan ook vandaag besteld is morgen in huis. Ook de niet gangbare bestellingen zijn binnen 5 werkdagen leverbaar.

 

Technische kennis

Dankzij de ervaring en technische kennis binnen het bedrijf kunnen we u helpen met het vinden van het juiste product, voorzien van adequaat advies en denken met u mee om altijd een passende oplossing te vinden.

 

Contact informatie
Goodkat Holland B.V.
Vriezendijk 33 a
7683 PL Den Ham
085 – 10 44 904
06 – 38 77 83 44 

info@goodkat.nl