MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

De Ballonerie

GB-Waardering

De Ballonnerie is al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van ballonnen en creativiteit. Onze ideeën en uw aanvragen, vormen altijd weer een inspiratie voor steeds nieuwe creaties. Sinds 1987 is het bedrijf uitgegroeid tot een pand met een oppervlakte van wel 2500 m² met eigen (450 m²) showroom. Ons wagenpark bestaat uit 7 voertuigen welke elke dag onderweg zijn naar klanten voor ballondecoraties, heliumballonnen en/of openingen. De Ballonnerie beschikt over eigen drukmachines, waardoor een snelle en voordelige levering mogelijk is.

Wij zijn als bedrijf CBA gecertificeerd (gediplomeerd ballondecorateur) en hebben diverse keren op Europees niveau ballonprijzen gewonnen. Dit geeft aan, dat u bij ons op het juiste adres bent. Of het nu gaat om een feest in uw woonkamer of in de Arena, De Ballonnerie staat zowel creatief als innovatief voor u klaar.

De Ballonnerie is een zelfstandige onderneming waarbij het optimaliseren van de service en het contact met de klanten hoog in het vaandel staan. Wij proberen continu ons assortiment uit te breiden om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Laat u verrassen in onze showroom aan de T.T Vasumweg 160 in Amsterdam. Of kijk snel op onze site en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Article Statistic
Posted in : Cadeau
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor De Ballonerie

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

september 2016
M D W D V Z Z
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact