MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Zoekmachine marketing Utrecht

GB-Waardering

Zoekmachine marketing Utrecht

 

Bent u gezakt in Google maar u heeft geen idee waarom, of wilt u weten waar u op moet letten om het te voorkomen? In deze blog geven wij een aantal mogelijkheden hoe het kan zijn gebeurd. Want u wilt niet hebben dat u al te lang wegzakt, want dat kan u een hoop klanten kosten.

 

Links

Linkbuilding kan een grote invloed hebben op je ranking in Google. Het kan zijn dat er nieuwe links zijn binnengekomen naar uw website en als deze een hoge spam rate hebben of juist een lage autoriteit dan kan dit een uw ranking negatief beïnvloeden. Ook kunnen links die verdwijnen uw ranking aardig beïnvloeden, dit kan vooral gebeuren bij websites met een kleiner linkprofiel. Als dan de links van hoge kwaliteit wegvallen is de kans groot dat dit een negatief gevolg heeft voor de website, omdat een deel van de autoriteit wegvalt.

 

Verandering van de ranking factoren.

Google heeft honderden factoren die van invloed zijn op de ranking en wanneer uw website heel erg afhankelijk is van een van de factoren en die worden eerst zwaar meegeteld en later veranderd Google dit en wordt dit ineens veel minder zwaar meegerekend dan is het logisch dat uw website zakt in de ranking. Google houdt veel factoren geheim, dus zal het niet altijd meevallen om te zien waar u nou op wordt afgerekend.

 

Contact

Bent u gezakt in Google en u komt er niet achter waardoor dit komt? Dan kan u altijd contact met ons opnemen en dan kunnen wij u helpen het uit te vinden en u hierbij helpen om het op te lossen. Wilt u contact met ons opnemen voor uw zoekmachine marketing in Utrecht, klik dan op deze link.

Article Statistic
Posted in : Marketing
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Zoekmachine marketing Utrecht

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

september 2016
M D W D V Z Z
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact